Zadruga

Parovi

Zadrugari osudili Marinkovića, a on zapretio Miljani Kulić! (VIDEO)

Zadrugari osudili Ivana Marinkovića zbog nebrige o detetu, a on zapretio Miljani Kulić! Ti me ne zanimaš kao žena, meni je bitan odnos sa detetom - rekao je Ivan. 

Zadrugari osudili Marinkovića, a on zapretio Miljani Kulić! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Ne odgovaram nikome, ali ako već moram da odgovorim. Postoje ljudi koji su kompetentni na ovu temu, a to su oni koji su očevi i koji nisu, poput Bilala. Ovo što je rekao Miljan, ima smisla, jer nije u mojoj situaciji. O tuđim živoitma ne znam ništa. Ja o tim ljudima ne znam ništa. Sami smo pristali na to da budemo otvorene knjige. Drago mi je da je Zvezdan ovo ispričao, zato što postoji još neko ko ima neki problemčić kada su deca u pitanju. 

Zavidim ljudima koji imaju preidealne živote, ali nesreća je uvek prisutna. Ne gađaju me kritike ni ostalo. Ja za sebe možda i nemam opravdanje. Ono što ja želim da uradim jeste da poboljšam ovde odnos, a napolju većina vas neće znati kako se to odvija. Spreman sam na to, imam svoj život, imam svoju vezu i imam planove u kojem se nalaze moja deca. Razlog zbog kojeg ne pozdravljam svoju ćerku ste upravo vi -
rekao je Ivan Marinković.


Nisam preterano bila upućena u ovu priču do večeras, dok nisam upoznala Miljanu i Zolu. Mogu se složiti da je malo čudno, bizarno da pozdravljaš kučiće, a ne sopstvenu decu. Mogu da razumem tu ćerku, nisam ni znala da je ima. Slažem se da smo mi upoznati sa likom i delima Miljane Kulić - rekla je Cveta.

Onda ćemo ovako, svi kada ustanete koji imate decu, je l' vi ustanete - ustao je Marinković.

Zorica pozdravlja dete, Anita pozdravlja, Marina pozdravlja - rekla je Cveta.

Menite se vi toga, pozdravljajte vi svoju decu, šta vas boli ku**c koga vi pozdravljate - skočio je Marinković.

To nije nikakvo opravdanje da on dođe do svog deteta. Nema veze kakav odnos imaju on i Miljan. Mogao je preko Marije i oca, mogao je na 30 načina...Ona tebi ni jednom zabranila da dođeš do tog deteta - rekla je Cveta.


Miljana Popović je dobila reč:

Mi mlađi nekako ćutimo, nisam se od početka mešala. Nismo se nešto javljali mi koji nemamo decu, to su teme za odrasle. Međutim, ja kao nečije dete razmišljam kako bi meni bilo da sam u situaciji kao mali Željko. Ne postoji opravdanje da se to dete ne viđa. Mogu sudskim putem da se dogovore kako će to dete da se viđa. To dete je malo, sada je u formativnim godinama i jako je važno da pored sebe ima oca. Ima ga, živ je. Mislim da je veća bol imati roditelja, ali kao da nije prisutan. Ja se tresem zaista. Željko je još uvek mali, ali eto, svaka čast porodici koja brine i Miljani koja se brine za to dete, kokja je divna majka. Ja mu nikada nisam to spomenula, niti ću, ne udaram ja tako nisko - rekla je Miljana.






Miljana Kulić je došla na red:

Slažem se sa svima, slažem se sa Miljanom. Ovo patetisanje da sam ga ja zvala i uznemiravala, to je čista laž. Da hoće da viđa dete, to je isto laž. Da je doživaljavao neprijatne scene, jeste, jer je spominjao kučiće. Da on želi da izgladi odnos sa mnom i ostalo, to veži mačku o rep. Njega nikada nisam zvala i uznemiravala, to nikada nisam radila, samo da dođe i da vidi Željka. Rekao je da nema emocije prema njemu, neka ostane pri tome, jer neće steći ni u rijalitiju...Nema potrebe Darko da Željko sazna da mu je Ivan otac, kad nije do sada ni kada je dolazio, jer dete tako može da se poremeti - rekla je Miljana Kulić.

Ako je Miljani preči rijaliti, a vidim da jeste, završiće se. Ako ne želiš da tako bude, možemo da igramo rijaliti. Ako ti je cilj da uspostaviš odnos mene i deteta, okej, a ako ti je bitniji rijaliti, onda okej. Ti me ne zanimaš kao žena, meni je bitan odnos sa detetom - rekao je Ivan Marinković.







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>