Region

Svet

Kristina Bekvalac i Vlada Mandić ponovo zajedno

Mlađa sestra pevačice Nataše Bekvalac Kristina obnovila je svoju ljubavnu vezu sa bivšim rukometašem Vladom Mandićem.  Njih dvoje su rešili da prvi put nakon svojih razvoda zakopaju ratne sekire i odlučili su da jedno drugom pruže još jednu priliku.

Kristina Bekvalac i Vlada Mandić ponovo zajedno



 "Tačno je, Kristina i Vlada pokušaće ponovo da obnove svoju ljubavnu priču. Varnice između njih ponovo su sevnule kada se Vlada pojavio na nastupu njene sestre Nataše Bekvalac. Iako Kristina nije očekivala da će se on pojaviti, kada ga je ugledala nakon kraćeg razgovora predložila mu je da se nađu i mirno razgovaraju o njihovom odnosu. Iako u prvim trenucima nije bila sigurna da će nastaviti svoju ljubavnu priču, nakon razgovora sa njim bila je toliko srećna da je na trenutak zaboravila na teške trenutke kroz koje je njena sestra Nataša prolazila tokom proteklih nedelja zbog razvoda od Danila Ikodinovića, koje je inače Mandić upoznao." kaže izvor blizak Kristini i dodaje:

 "Ona je u Vladu bila pre braka jako zaljubljena, zbog čega se očekivalo da će na neki način pokušati da obnovi vezu sa njim. Međutim, do čestih svađa i nesuglasica u njihovoj vezi dolazilo je zbog toga što su Mandića često povezivali sa mnogobrojnim ženama." - kaže izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus


>