Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević otkriva da Aleks uskoro mora na operaciju!

Dejan Dragojević otkriva da Aleks uskoro mora na operaciju jer su joj napukli silikoni u grudima. Bojim se da ne umre od sepse...

Dejan Dragojević otkriva da Aleks uskoro mora na operaciju! Screenshoot/youtube




Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić će uskoro morati da napusti "Zadrugu 6".

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga 6", Alekandrin dečko Dejan Dragojević otkrio je da Nikolićeva mora hitno na operaciju jer su joj nepukli silikoni u grudima.


- Bojim se da ne umre od sepse, to su ozbiljne stvari i vrlo lako može sve da se zakomplikuje, u haosu sam baš zbog toga - rekao je Dejan i dodao:

- Bole je grudi užasno, pucaju joj silikoni, to nije nimalo naivno, ali lekari su valjda najbolje procenili šta i kako treba da se radi i uskoro će da je operišu. Već su je vodili na pregled i zakazali operaciju za nekoliko dana, ali se plašim za nju jer ona jedva izdržava te bolove. Dali su joj lekove da prebrodi ovih nekoliko dana do te intervencije, nadam se da će sve proći kako treba, ali ne mogu da ne brinem. Lakše bi mi bilo da sam s njom tamo, ali svakako ću biti uz nju kad je hospitalizuju i posle, dok bude trajao postoperativni oporavak - rekao je Dragojević za Kurir.






Za Aleksandru je zabrinuta i Dejanova majka Biljana Dragojević, koja s bivšom snajkom Dalilom Dragojević nije imala nikakav odnos, dok je Aleks zavolela odmah na prvu loptu.

Ona je, čim su videli da s Nikolićkom nešto nije u redu, na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj sedi na krevetu i plače, te poručila:

- Neke stvari nisu igra, mislim da treba reagovati što pre jer je u pitanju zdravlje, a od toga ništa nije važnije!

U komentarima se povela polemika oko toga šta se dešava sa zadrugarkom, pa su fanovi iznosili različita mišljenja:

"Pukao joj silikon, ima bolove ruku, ne može da ih podigne", "Nije nimalo naivno, devojka ima ogromne bolove", samo su neki od koementara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>