Region

Svet

Luna Đogani i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san!

Luna Đogani i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san i pre nešto manje od dve nedelje otputovali su u Ameriku. 

Luna Đogani i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san! Screenshoot/Instagram
Luna Đogani i Marko su juče uslikani na aerodromu sa velikim brojem kofera, iako su na ovo putovanje krenuli samo sa dva. Miljkovići su, kako pišu domaći mediji, u Americi potrošili 30.000evra.

- Odlično smo se proveli, ali vratili smo se jako umorni. Ovi silni koferi su moje maslo, ali jednostavno nisam mogla da odolim kupovini. Najveći kofer je onaj sa bebinim stvarima. Ćerkica nam je mnogo nedostajala koliko god da smo uživali. Imam osećaj kao da je nisam videla godinu dana. Čeka nas kod kuće i trčimo joj u zagrljaj. Ne možemo da dočekamo da je izgrlimo i izljubimo - rekla je Luna Đogani.

Njenu priču o kupovini bez granica potvrdio je i izvor koji je otkrio da bračni par nije uspeo da uštedi ni evro.

Luna i Marko Miljković su na novu garderobu i modne dodatke navodno potrošili više od 10.000 evra, a svakodnevni obilasci različitih gradova, znamenitosti, kao i ručkovi u najskupljim restoranima dnevno su ih koštali i do 2.000 evra.Ovakvim hedonističkim ponašanjem na putovanju ispraznili su navodno čak 30.000 evra svoje ušteđevine, ali se ni trenutka nisu pokajali.

- Luna i Marko su se dogovorili da će po dolasku u Ameriku razmišljati samo o tome da što više toga vide i da će uživati bez ikakve brige o novcu. Tokom poslednje dve godine svu zaradu od društvenih mreža, modnog brenda i zajedičkog Jutjub kanala pametno su trošili pa su uspeli i da uštede za razne hirove poput ovog putovanja u Ameriku, ali i bogatog šopinga - kaže izvor.- Iako se Luna potrudila da za svakog člana porodice kupi ponešto, malena Mia je najbolje prošla. Kupila joj je garderobu svetski poznatih brendova i više od deset pari obuće. Marko i ona najmanje su kupili sebi. Šta bi tek bilo da su i sebe čašćavali. Koferima bi zauzeli ceo avion - zaključuje izvor.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>