Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 10. oktobra do 16. oktobra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:OVAN

Hrana

Sedmica koja „voza“ vaša raspoloženja, donosi vam čas napete momente, čas rastresenost i odsutnost. Neki put ćete zaboraviti da jedete, neki put nećete umeti da stanete i ješćete na nervnoj bazi.

Ljubav

U ovu sedmicu ćete ući pod nervozom, a postoji velika šansa da isto tako i izađete. To što ćete se nervirati po pitanjima posla ili finansija – pa šta da se radi, snalazite se kako znate i umete – ali to što ćete partner i vi imati nesporazume i kontraproduktivne razgovore (svako od vas vidi iz svoje perspektive, a ne pokušava da se stavi u kožu drugog) – e to vam već može zabiberiti ove dane. Ako hoćete manje nerviranja po ovom pitanju – naučite da razgovarate i razumete jedno drugo. Slobodni – faza aktivnosti i emotivnih dešavanja se nastavlja. Zanimljive situacije i interesantne osobe oko vas.

Posao

Ukoliko želite da brže stignete do nekih rešenja u poslovnoj sferi a da to bude sa što manje stresa i nervoze – nekako ćete morati da progutate činjenicu da možda niste baš uvek u pravu i da možda vaš način funkcionisanja nije najbolji. Sada samostalno, bez podrške drugih – teško možete izneti situacije koje su vam od važnosti. Pokušajte da istinski čujete i razumete ono što vam dolazi od drugih – nije svaka reč kritika, koliko god da je vi tako doživljavate. Finansije će se malo stabilizovati.

Zdravlje

Osetljivost na viruse i prehlade. Više pažnje u saobraćaju.

 

BIK

Hrana

Iako će Mesec u ovoj sedmici prolaziti kroz vaš znak, neće vam kao što to ume – doneti potrebu za uživanjima i hedonizmom. Žurba i nervoza će biti naglašeni, pa će svaki zalogaj biti „usputni“.

Ljubav

Dobar kontakt Venere sa Saturnom i Marsom (iako ova Venera „ne vidi“ vaš znak i nalazi se u polju u kojem je njena energija po vas lično kompleksnija i teža) doneće u život slobodnih Bikova ako ne baš prave pravcijate emotivne prilike, a ono ipak mogućnosti za neka flertovanja, komunikaciju, dešavanja koja vam prijaju. Šanse za razvoj postoje, bilo da su u pitanju novi ili stari znanci. Što se tiče zauzetih – vas dvoje funkcionišete. Nije to možda na onaj način koji bi vas ispunjavao i istinski vam prijao, ali bitno je da ipak uspevate da se razumete, sporazumete i provedete neke opuštenije zajedničke momente.

Posao

Poslovno ste vi u dobroj fazi, jer su stvari krenule da se razvijaju. Nije to savršeno, da se razumemo i verovatno vam oduzima dosta energije, ali obzirom na to koliko je težine bilo u prethodnom periodu – ovo je sada još i odlično. Ići će vam na živce neki ljudi – e sad, da li su to kolege, klijenti ili saradnici sa kojima se na dnevnoj bazi susrećete – nije ni bitno, važno je da ćete umeti da to ipak strpljenjem i taktom preokrenete u svoju korist. Počeće da vam se isplaćuje sam trud iz prethodnih meseci.

Zdravlje

Naglašena nesanica i jača nervoza.

 

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Ovo prvo ćete lakše, ali ovo drugo već može predstavljati problem. Pokušajte da se organizujete bolje i pronađete više vremena za sebe.

Ljubav

Za slobodne Blizance bi ovo mogao biti baš interesantan period. Kod nekih ima novih osoba koje vam ulaze u život i donose jednu lepršavu, finu, flertujuću energiju. Kod drugih – situacija sa nekim za kim čeznete ili sa kim ste ostali bez kontakta, prekinuli odnos – kreće sa dešavanjima. Možda nije baš baš sve savršeno, ali ovo je jedan od boljih perioda i za nastavke i za nove ljubavne početke, pogotovo drugi deo sedmice pa na dalje. Oni koji su u vezama ili brakovima – imaćete nesuglasica, nesporazuma – ali ovo je zaista sve rešivo – šta god da se postavi kao prepreka, to možete relativno brzo otkloniti.

Posao

Neke situacije ili neke osobe (možda nadređeni) vam baš i nisu najjasniji u ovom periodu, možda dobijate kontradiktorne ili zbunjujuće informacije od njih. Ipak, nesporazumi se daju rešiti, stvari se daju razjasniti – generalno gledano, ovo nije loš period za vas u kojem ćete najviše postići ukoliko budete spremni da sarađujete, prilagođavate se i po koji put – popustite, čak i ako znate da ste u pravu. Ukoliko se pred vama otvara mogućnost novog dogovora ili saradnje – ovo bi trebalo da bude korektno.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, problemi sa krvnim sudovima i glavoboljama.

 
RAK

Hrana

Malo ćete imati napade gladi, a malo periode kada uopšte niste zainteresovani za klopu ili vam događaji skreću pažnju pa jednostavno zaboravite da jedete. Pokušajte da imate redovnije i ujednačenije obroke.

Ljubav

Dogovor kuću gradi – to bi otprilike bio moto za sedmicu koja je pred vama i ukoliko ga usvojite – verovatno je da ćete dosta mirno proći kroz ovaj period. A „dogovor“ znači da neki put treba prihvatiti činjenično stanje i prilagoditi se, bez obzira na to što nam je u glavi, mislima, srcu – nešto drugačije. A to što vam je u glavi i što ume s vremena na vreme nezgodno da vas ubode u misli – to pustite vremenu da razreši i da odgovore. Slobodni Rakovi – neću da kažem da ne postoje emotivne šanse, jer su one uvek prisutne u životu. Samo, kod vas trenutno nisu u prvom planu. Razmišljanja jesu tu, stalno uz vas.

Posao

Mnogo toga se već pokrenulo, a od sredine nedelje će se i ubrzati dodatno. Izaći ćete iz nekih začaranih krugova po pitanju poslovnih situacija, papirologije, dogovora. Kao da do sada niste uspevali da pronađete prave reči i izvedete prave postupke – a sada se nekako sve uklapa samo od sebe, možda uz male smernice od onih koji su vam naklonjeni. Polako ali sigurno red će početi da se vraća u vašu svakodnevicu, sve intenzivnije kako se radna nedelja bude privodila kraju. Finansije – pa, korektno.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, povremene glavobolje.

 

LAV

Hrana

Nešto više supica, čorbica i variva – a dosta manje usputnih obroka, brze hrane, grickalica (a ovome ćete baš biti skloni). Povrće će vam izuzetno prijati, najpre kroz raznovrsne salate.

Ljubav

Aktivna komunikacija, aktivniji društveni život, potreba za dešavanjima, susretima sa onima koji su vam bliski i koji vam donose dobro raspoloženje – sve vam to sleduje bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Za vas slobodnjake – sve ovo što se dešava pokreće vas, prija vam, a može vam doneti i zanimljive kontakte koji imaju šansu da se produbljuju i nastavljaju. Neko će zavrteti još jedan krug prošlosti, neko će odabrati da krene novim putevima, a svakako će te se osećati dobro. Ukoliko ste zauzeti – pričajte sa partnerom, aktivirajte jedno drugo, pokrenite se u razgovorima i emociji.

Posao

I u poslovnom životu očekuje vas nedelja prepuna aktivnosti. Poslovnih obaveza će biti prilično i verovatno je da će se otvoriti i neke nove ili one koje ste „zaboravili“ da odradite u proteklom periodu. Ne mogu da kažem da ste oduševljeni količinom onoga što vam je natovareno na pleća, ali sa druge strane – negde vam i prija ovolika količina akcije, a i svesni ste da sada nije trenutak da propuštate prilike koje vam se ukazuju. Sve ovo vam se hoće isplatiti, samo lepo organizujte sebe i svoje vreme.

Zdravlje

Prehlade. Stariji – problem sa zglobovima i krvnim sudovima.

 

DEVICA

Hrana

Osetljiv probavni sistem. Neće vam sva hrana prijati I možete imati I oscilacije apetita. Potrebno vam je više tečnosti kroz kuvana jela, supe i čorbe, ali i kroz čajeve i blago mineralnu vodu.

Ljubav

Situacija se negde vraća u normalu kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Do polovine nedelje još se može provlačiti nerazumevanje, još vas dvoje nećete pričati istim jezikom – ali već nakon toga oboje ćete morati da se uklopite. Možda ne zbog toga što istinski želite, već zato što shvatate da je to neophodno da bi vaša veza funkcionisala i na dalje. A može i ono – odabraćete da se složite, bar za sada. Slobodne Device – ukoliko radite, taj poslovni segment zaista sada može biti mesto kojekakvih interesantnih dešavanja sa suprotnim polom. A ukoliko niste zaposleni ili ste mladi – društvo, provod, prijatelji.

Posao

Posao će vas hteti. A htećete i vi njega, pogotovo taj finansijski deo koji sada zaista ima šansu da se lepo cimne na bolje i da vam donese stabilnost. Samo pokušajte da malo ograničite troškove, pošto su se prilično razuzdali. Generalno gledano – uglavnom će sve funkcionisati kako treba, sa manjim padovima i nerviranjima koji su i sastavni deo poslovnog života. A i vi ste navikli da povremeno morate da se suočite sa situacijama koje traže vašu punu pažnju i angažovanje. Lepo se fokusirajte na posao i biće sve ok.

Zdravlje

Problemi sa želucem i probavom. Promenite nešto u načinu ishrane.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom


>