Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović je uputio žestoke pretnje Dejanu Dragojeviću!

Kristijan Golubović je uputio žestoke pretnje Dejanu Dragojeviću, preko društvene mreže Instagram.

Kristijan Golubović je uputio žestoke pretnje Dejanu Dragojeviću! Screenshoot/Instagram




Kristijan Golubović je objavio uznemirujući snimak na društvenim mrežama i imao poruku za sve kako ih je nazvao "lajavce".

Nakon diskvalifikacije iz Zadruge zbog prebijanja Uroša Ćertića, Kristijan je završio u policiji gde je dao izjavu, posle čega je pušten na slobodu, ali produkciji rijalitija mora da isplati kaznu od 50.000 evra. Nakaon izbacivanja on se redovno oglašava na svojim društvenim mrežama, a sada je jednom objavom privukao veliku pažnju.

Kristijan Golubović je na Instagram storiju podelio uznemirujući snimak na kome se vidi kako lav obara hijenu i ubija je, a uz to je napisao i preteću poruku.

- U mojim slučajevima, ovako se uvek završi na kraju priče o lajavcima - napisao je Kristijan.





Mnogi su pomislili da se ovo odnosi možda na Dejana Dragojevića, sa kojim se Golubović verbalno obračunava. Kristijan je u Beloj kući imao brojne sukobe sa Dejanovom devojkom Aleksandrom Nikolić, zbog čega je izneo niz uvreda na račun bivšeg robijaša. Kristijan mu je ranije putem mreža poručio i da mu javi vreme i mesto gde će mu sve te uvrede izgovoriti u lice.

- P*čkice mala, kupusarska, reci gde i kada da se nađemo da mi u lice ponoviš ono što laprdaš po javnim mrežama - napisao je Kristijan Dejanu, pa mu snimio audio snimak, a ubrzo se oglasio i Dejan Dragojević.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>