Lepota

Ljubav

Recept podmlađivanja organizma! Nije dovoljna samo kozmetika!

Za podmlađivanje lica i tela nije dovoljna samo kozmetika! Pogledajte recept za podmađivanje celog organizma! Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate.

Recept podmlađivanja organizma! Nije dovoljna samo kozmetika! Svet Plus

Postoje različite metode podmlađivanja za žene, a za koji nisu neophodni skupi hirurški zahvati. Podmlađivanje lica, tela i celog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura. Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate.

Recept podmlađivanja organizma:

100 ml lanenog ulja, 2 srednja limuna, 1 velika glavica belog luka, 0,5 kg meda

Očišćeni beli luk, 1 neočišćen limuna i 1 limun bez kore samleti na mašinu za mlevenje mesa ili isitniti u blenderu. Samlevenu smesu pomešati sa medom, dodati ulje i sve ponovo promešati. Smesa se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj tegli.Konzumirati tri puta dnevno po 1 supenu kašiku pola sata pre jela.

Kako ova smesa podmlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon, lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3), što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je takođe najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanasa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i zučne puteve. Čista jetra je naš glavni generator mladosti.

Vitamin C iz limuna savršen antioksidant, jača imunitet i krvne sudove. Beli luk čisti krvne sudove, a med donosi ishranu svim tim sudovima – mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju ceo organizam.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>