Style

Ljubav

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za oktobar, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Naše akcije trebaju da budu dobro odmerene, jer se lako pogreši i „zaluta“.

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Na ulasku u oktobar Sunce i Venera se nalaze u znaku Vage, Mesec je u znaku Strelca, a retrogradni Pluton u znaku Jarca, piše Venera sa papilotnom.OVAN

Ljubav

Za impulsivne odluke kada su partnerstva u pitanju definitivno nije vreme, bilo da su to odluke o podizanju odnosa na viši nivo ili pak odluke o definisanju ili prekidu odnosa. Druga je stvar ukoliko ste o nečemu zaista dobro razmislili u više navrata I smatrate da je vaša odluka utemeljena I prava. Posebno bih izdvojila Ovnove koji su u nekom tipu tajnog odnosa – niti ste vi spremni da se istinski maknete odatle, niti je druga strana spremna da vas “pusti” – tako da, čak I ako dođe do prekida, vratićete se jedno drugom brže nego što ste otišli. Generalno gledano, Ovnovi u vezama I brakovima mogu imati prilično korektan odnos do ulaska u treću dekadu oktobra, a od tada – računajte na porast ljubomore, neprijatne istine koje izlaze na dnevni red I tenziju. Slobodni Ovnovi – mogu se oformiti neke zanimljive I prilično slatke ljubavne priče tokom ovog meseca. No, da li će to biti ono što vam je potrebno–videćemo.


Posao

Ne vidite neke stvari baš jasno i zato nije trenutak da pravite korenite promene i zaokrete u poslovnoj sferi. Prva dekada oktobra je posebno “opasno” tlo kada lako možete biti obmanuti, prevareni ili zavedeni lažnim obećanjima ili informacijama. Okrenite se onim partnerstvima I saradnicima koji su se do sada mnogo puta “dokazali” I za koje znate da na njih možete da računate. Usporavanje vašeg vladara pred retrogradni hod nije period za nove stvari I dogovore. Naučite da budete strpljivi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa virusnim infekcijama (osetljiv je stomak I respiratorni organi) a trebalo bi definitivno više pažnje obratiti I u saobraćaju.

 

BIK

Ljubav

Partner I vi ćete tokom većeg dela oktobra biti okupirani ličnim obavezama I poslovnom tematikom – ono malo vremena što budete uspevali da uhvatite I provedete zajedno uglavnom će funkcionisati kroz skladnu I svrsishodnu komunikaciju. Umećete da se prilagodite jedno drugom I da date međusobnu podršku. Od ulaska u treću dekadu meseca češće se mogu javljati razmirice, kod nekih zbog pojačanih pritisaka od strane porodice ili posla, kod drugih zbog pojačane posesivnosti I sumnje.  Odnosi u kojima postoji suštinski problem sve više će ulaziti u fazu težine I sukoba. Što se slobodnih Bikova tiče, najpre sve ono što je vezano za posao otvara vam mogućnosti za nova poznanstva I za ljubavne dogodovštine.  No, vaša će svakodnevica tokom prve dve dekade meseca svakako biti ispunjena prilikama da više uživate I u društvenim aktivnostima, ali I u novim poznanstvima. Zanimljivih početaka može biti.

Posao

Posle podosta vremena, Bikovi će ući u stabilniju poslovnu ali I finansijsku fazu. Tokom većeg dela meseca nećete moći da se požalite na odnos sa saradnicima, kolegama, nadređenima. Uspevaćete da funkcionišete dosta skladno i bićete vrlo aktivni u poslovnoj sferi. Od vas će se očekivati da dajete sebe stopostotno, ali ćete makar videti da se vaš trud ceni i vrednuje. Polovinom meseca neki od vas mogu očekivati ili neki vid napredovanja ili pak znantnije poboljšanje u sektoru zarada.

Zdravlje

Zdravstveni segment će uglavnom biti stabilan. U drugom delu meseca moguće su češće prehlade ili problemi sa hormonima, žlezdama.

 

BLIZANCI

Ljubav

Za slobodne Blizance ovo može biti prilično lep period – Sunce, Venera I Merkur u tranzitu kroz vaše polje zabave, provoda I ljubavi u dobrom aspektu prema Saturnu u Vodoliji I Marsu u vašem znaku itekako daju šansu da se lako pokrene komunikacija, lako ostvari poznanstvo, lako uđe u flert, pa čak I uđe u emotivnu priču koja ima solidne osnove za trajnost. Jedino što bi trebalo izbegavati (ovo važi I za slobodne I za zauzete) jeste tajno zaljubljivanje a mora se priznati da I za to postoje velike šanse I kod jednih I kod drugih. Bolji period za ljubav je prva polovina meseca, u drugom delu oktobra su mnogo veće šanse da se upetljate u nešto tajno. Što se tiče zauzetih (sem ovog upozorenja za tajne priče) – odnos sa voljenom osobom će biti promenljiv. Biće tu I lepih I kvalitetnih momenata, ali nećete baš uvek imati vremena jedno za drugo što može izazivati nervozu pa I povremene sumnje I ljubomoru.

Posao

Malo je verovatno da biste svoje planove mogli ostvariti tokom oktobra meseca, ali možete postaviti temelje I smernice za njih, započeti sa pregovorima I napraviti okvir koji ćete od ulaska u novembar moći da razrađujete. U prvoj polovini meseca možete biti pojačana manipulacija iz vašeg poslovnog okruženja, prisutan neki vid neizvesnosti I neproverenih informacija I ovo svakako nije trenutak da na njih reagujete. Usmerite se na male ciljeve, one na dnevnoj bazi I trudite se da ih ispoštujete.

Zdravlje

Respiratorni sistem je osetljiv tokom celog meseca, a posebno od ulaska u treću dekadu oktobra. Nivo stresa je pojačan, prijalo bi vam da se više fizički aktivirate.

 

RAK

Ljubav

U većem delu oktobra partner I vi ćete uspevati da se uskladite I zajedničkim snagama regulišete bilo kakvu problematiku ili bitnu situaciju koja se postavi pred vas (na početku oktobra I u danima oko mladog Meseca u znaku Ovna). Neki od vas mogu doneti bitnije odluke koje se vezuju za partnerstvo u kojem su – početak zajedničkog života, kupovina nekretnine, ulaganje u životni prostor, planiranje porodice. Ulaskom u treću dekadu meseca odnosi se mogu intenzivirati I u nekim trenucima može biti prisutna I posesivnost, ljubomora ili sumnja, a generalno gledano – nervoze će biti više nego inače. Bilo da ste slobodni ili zauzeti – tokom meseca postoji šansa za obnovu tajnog odnosa iz  prošlosti. Sem ovoga, kod slobodnih Rakova neće biti baš puno noviteta – bićete dosta vezani za posao, kuću ili porodicu I potencijalne nove prilike počeće da se otvaraju tek pred kraj meseca.

Posao

Privatni sektor će znatno bolje funkcionisati I onim Rakovima koji rade u sopstvenoj režiji oktobar donosi napredovanje, bolje dogovore I realizaciju planova koji su pokrenuti u prethodnom periodu. Za sve ostale – promenljivost I nestabilnost će obeležiti ovaj mesec, mada ćete po finansijskim pitanjima uspeti da se popravite. Sve ono što želite, planirate ili nameravate – verovatno će ostati ili za sam kraj meseca ili će morati da bude prebačeno za novembar. Raskorak između želja I trenutnih mogućnosti.

Zdravlje

Sitnija, ali uporna zdravstvena problematika koja se može vezivati za stomačni deo, zube, infekcije urinarnog trakta I respiratorne organe.

 

LAV

Ljubav

Prve dve dekade meseca lepo će uticati na odnos između partnera i vas. Oboje ćete biti bolje volje, spremniji na kompromis, dogovor i zajednički planovi će se relativno lako realizovati. Možete pokrenuti i pitanja i teme oko kojih niste ranije uspevali da se dogovorite i sada pronaći rešenje za iste. No, treća dekada oktobra donosi zahtevnost i partneru i vama – oboje ćete morati da se posvetite više drugim prioritetima – porodici, poslu – što će automatski dovoditi do pojačanog nivoa nervoze kod nekih parova, a kod drugih može probuditi potisnute nesigurnosti i sumnje. Slobodni Lavovi – bićete više aktivni, više u kontaktu sa prijateljima, u pokretu. Vaša pojačana društvenost dovešće vas u kontakt sa osobama koje vam mogu biti privlačne i zanimljive. No, slobodni Lavovi takođe imaju još jedan intenzivan “talas” sa osobama iz prošlosti i to naglašeno od ulaska u treću dekadu meseca.

Posao

Naglašeno polje komunikacije, dogovora, ali I kraćih putovanja I seminara – doneće Lavovima tokom prve dve dekade meseca velike aktivnosti u ovim sektorima. Možete u ovom periodu započeti I sa ozbiljnim pregovorima sa značajnim poslovnim saradnicima – teško je da će do realizacije ovoga doći odmah, ali u narednom periodu – da. Finansijski, stoji blagi uspon od ulaska u drugu dekadu oktobra, a do tog perioda budite oprezni jer su mogući gubici, neočekivani troškovi, ali I pogrešna ulaganja.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, osim što će vam stomačni deo biti nešto osetljiviji, a moguće su I povremene prehlade.

 

DEVICA

Ljubav

Neka forma zategnutih odnosa, tema o kojima se ne priča, sumnji, nesigurnosti ili loše komunikacije postojaće u partnerskim odnosima otprilike do polovine meseca. Šta god da je u pitanju, malo je verovatno da će biti rešeno, pre bismo mogli reći da će na neko vreme biti potisnuto a vas dvoje ćete se okrenuti drugačijim temama. Sve ovo što budete potisnuli ponovo će izaći na dnevni red ili od kraja oktobra ili verovatnije kroz novembar mesec – kako ćete to tada rešiti, videćemo. No, ostatak meseca je prilično korektan – partner I vi ćete umeti da se usaglasite I ostvarite zajedničke planove. Slobodne Device – najpre poslovni segment daje velike šanse za pojavu osobe koja bi vas mogla zainteresovati. Komunikacija će vam prijati, a da li ćete otići korak dalje od toga – e, to je već upitno. Jer, kao da  u ovom trenutku niste spremni da se brzo otvorite za nova ljubavna dešavanja.

Posao

Vaši planovi I ideje su odlični, ali ili ste precenili sebe ili trenutno očekujete previše od onih sa kojima ste planirali saradnju ili očekivali pomoć. Jedan deo možete ostvariti, ali će gro planiranog ostati za neki naredni period. Generalno, poslovni segment će funkcionisati dosta dobro – posvećeni ste poslu, odnosi sa saradnicima su korektni, a sigurno je I da ćete finansijskim delom biti zadovoljni. Neke nove elemente ćete ubaciti u posao, a mogući su I počeci saradnji sa firmama I pojedincima koji su dosta poslovno jaki.

Zdravlje

Do polovine meseca ste energetski slabiji, iscrpljeniji, lošijeg imuniteta I mogućih problema I sa ishranom. Podložnost virusnim I bakteriološkim infekcijama.
 

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>