Lepota

Ljubav

Čisto riblje ulje je najefikasnije sredstvo za otklanjanje bora oko očiju!

Čisto riblje ulje je najefikasnije sredstvo za otklanjanje bora oko očiju! Dermatolozi preporučuju da se nanosi pre spavanja,a dovoljno je držati ga na koži 20 minuta, a zatim isprati čistom vodom.

Čisto riblje ulje je najefikasnije sredstvo za otklanjanje bora oko očiju! Svet Plus


Bore na licu javljaju se kao posledica starosti ali i ubrzanog i sresnog načina života. Dame su često u potrazi za raznim preparatima koji će ublažiti proces starenja, a nereko se podvrgavaju i botoksu.Zbog visokog sadržaja vitamina A i E koji ubrzavaju proces regeneracije kože čineći je glatkom i elastičnom, riblje ulje smatra se jedim od najboljih lekova protiv bora.
Ukoliko imate problem sa sitnim borama i staračkim pegama, riblje ulje pomešano sa punomasnom pavlakom i limunovim sokom (jedna kašičica) biće od velike pomoći. Pripremljenu smesu naneti na lice i ostaviti oko 20 do 30 minuta da deluje, a zatim je ukloniti. Ostatke maske isprati unapred pripremljenim čajem od kamilice.

Dublje i upornije bore izgladiće se maskom od ribljeg ulja i meda.

Kašičicu ribljeg ulja dobro izmešajte sa istom količinom meda. Laganim pokretima ravnomerno nanesite ovu smesu na kožu lica i držite samo 20-30 minuta. Zatim masku uklonite papirnom maramicom, a ostatke isperite toplom vodom. Stavljajte ovu masku dvaput nedeljno i uskoro ćete u ogledalu videti željeni rezultat.

Čisto riblje ulje je najefikasnije sredstvo za otklanjanje bora oko očiju. Dermatolozi preporučuju da se nanosi pre spavanja,a dovoljno je držati ga na koži 20 minuta, a zatim isprati čistom vodom.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>