Region

Svet

Region

Južni vetar 2 serija: Nastavak sage o Petru Marašu! (VIDEO)

Serija "Južni vetar" 2 počinje sa emitovanjem na Super Star kanalu 24. septembra u 21 čas. Nastavak sage o Petru Marašu...  

Južni vetar 2 serija: Nastavak sage o Petru Marašu! (VIDEO) Foto: Promo






Upravljajući podzemljem, srpski narko bos biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju…





Uloge tumače:

Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Marian Valev, Zachary Beharov, Mak Marinov, Anastasia Everall i drugi.





Miloš Biković ranije je objavio tačan naziv druge sezone serije u kojoj se pojavljuju i velike holivudske zvezde poput Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, kao i šta će se dogoditi glavnim junacima ovoga puta:



- Ovaj nastavak serijala nazvali smo "Južni vetar na granici" zato što naši junaci dolaze na granicu svojih mogućnosti, dolaze do granice pucanja i faktički ulaze u borbu za svoj život. Ne znam kako da nastavim da pričam, a da ostanem intrigantan - nasmejao je sve Miloš, ali je potom ipak otkrio neke detalje o svom liku Petru Marašu, mladom momku koji je u prvom delu serijala zagazio u svet kriminala i dilovanja droge:

- Moj lik će se menjati, naći će se na ivici pucanja i biće očajan.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




 
 

U klinču epizoda 19: Svi će se ujediniti u navijanju! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>