Region

Svet

Tanja Savić: Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše!

Pevačica Tanja Savić je nastupala dok je imala korona virus, a sada govori o tome kako je sve to izgledalo. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše!

Tanja Savić: Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše! Screenshoot/Instagram


Pevačica Tanja Savić šokirala je sve priznanjem da je imala nastupe dok je imala korona virus, jer nije imala srca da otkaže nastupe.

Pevačica je takođe navela da je sve vreme radila bolesna i da je jedva stajala na nogama, ali to je nije sprečilo da otkaže nastupe, šta više, Savićeva je nastavila uredno da radi na splavovila i po diskotekama. 
- Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna - rekla je Tanja i dodala:

- Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro - izjavila je pevačica Tanja Savić za Blic.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic/republika

Povezane vesti:


>