Style

Ljubav

Lažnjaci i glumci horoskopa! Sve je samo fasada!

Ovo su najveći lažnjaci i glumci horoskopa! Sve je samo fasada! Oni se samo pretvaraju da su pristupačni i izuzetno su slatkorečivi...

Lažnjaci i glumci horoskopa! Sve je samo fasada! Svet Plus





Ova četiri horoskopska znaka su pravi „lažnjaci” i nedostaje im iskrenost, kako prenosi portal Pinkvilla.



Blizanci

Blizanci su previše ambiciozni da bi dozvolili da im moral i vrednosti stoje na putu. Oni su licemerni, lažljivi i pasivno-agresivni. Oni su i jedan od horoskopskih znakova koji lako izdaju prijatelje i lako mogu da slome nečije poverenje.



Škorpija

Škorpije ne veruju u davanje druge šanse nikome i ne mogu lako da oproste ili zaborave. Kada neko slomi njihovo poverenje, sa njim više nema šanse. Ali kada nekoga iznevere, očekuju da im ljudi oproste i razumeju njihovu stranu priče.





Strelac

Njih često nazivaju licemerima jer su previše dobri da bi svesno slomili nečije srce. Često ih nazivaju dvoličnim, jer se baš i ne drže svog morala i lako ga ignorišu kada je to potrebno.



Vodolije

Vodolije se osmehuju svima i pretvaraju se da brinu o svačijim osećanjima, ali duboko u sebi osuđuju svakoga. Pretvaraju se da su pristupačni i super fini, ali to je samo fasada koja krije njihovu osuđujuću prirodu.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pinkvilla

Povezane vesti:


>