Ostalo

Sme�no

Nostardamusov krug: Izaberi pitanje, a odgovor će izabrati tebe!

Izaberi pitanje, a odgovor će izabrati tebe! Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, i to s izuzetnom preciznošću. Nostardamusov krug će vam mnogo toga razjasniti!

Nostardamusov krug: Izaberi pitanje, a odgovor će izabrati tebe! Screenshoot/youtube
Nostradamus je bio astrolog, lekar i alhemičar, ali postao je poznat celom svetu, zahvaljujući svojim proročanstvima.


Nostradamus je pisao proročanstva u metaforama, ali kažu da je proricanje sudbine po krugu također smislio on, mada pismeni ili usmeni dokazi o tome ne postoje.


Međutim, ova metoda je jednostavna i iznenađujuće precizna!

Zatvorite oči, skoncentrirajte se na pitanje koje vas trenutno interesuje, i ubodite prstom upodručje kruga. Pogođeni broj je odgovor na vaše pitanje.


Odgovore pogledajte u nastavku teksta:

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rešenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspeh. Imajte poverenje u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Neko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvatajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcenjivati taj otpor. Izbegavajte sukob. Pokušajte pronaći pozitivno rešenje svog problema.


3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno koristiti svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutku, izgleda, smeši vam se sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim sretnim nedeljama…

5. Tačno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate ugodnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog poverenja.

6. Sve će ići malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savet bliske osobe i da ne podležete lažnim nadama.


7. Pitanje za sada nije rešivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu još nesazrelim problemima. Pokušajte uživati u trenutku. Kasnije će se sve rešiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratite se za pomoć magičnom krugu za sedam dana.

8. Pažljivo. Pokušajte ne verovati svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije, nego što zaista jeste. Budite pažljivi i pazite se da kasnije ne osetite razočarenje.

9. Nema sumnje. Ali bit će vam potrebna pomoć. Popričajte s dobrim prijateljem o problemima koji vas muče, jer je on objektivan i posmatraće stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti, i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživeti ni najmanje razočaranje.


11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, nije još sazrelo. Budite popustljivi. Cenitće vas zbog toga…

12. Vrlo je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije, nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate da se stekne utisak nezaineresovane osobe. Obratite pažnju: neko iskreno pokušava da postane vaš prijatelj.

13. Sve će se dogoditi ne onako kako je planirano. Vi delujete neodlučno. To dovodi u zabludu neke vaše prijatelje. Smatraju vas nepredvidivom osobom, što vam ne ide u korist. Uništite ovu sliku. Vas vole više, nego što mislite.

14. Sve će biti dobro. Ali samo u slučaju ako sami pokažete aktivnost. Dozvoljeno je sve, ali ne i odlaganje. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i iznenadite sve svojom efikasnošću i bogatstvom ideja.

15. Da, možete se osloniti na svoju sreću. Očekuje vas povoljan obrt sudbine. Sada ne morate ništa izmišljati, već samo iščekivati. Ishitrene aktivnosti odvest će vas u pogrešnom pravcu i mogu vam naškoditi.

16. Sve nade će biti ispunjene. Ali, apsolutno drugačije nego što ste zamišljali. Zato budite spremni za bilo kakve promene i ne koncentrišite se samo na jedini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost i ne odbacujte ni jedan argument.

17. Pitanje je i dalje otvoreno. Potrebno je da pažljivo razmislite o svojim željama, jer vaši osećaji još nisu do kraja sazreli. Prema tome, previše očekujete od druge strane. U narednim danima sve ostaje bez promena.

Međutim, jedna sretna okolnost može uneti jasnoću u vaš problem. Pažljivo slušajte svoj unutarašnji glas.

18. Kod vas mogu nastati poteškoće. Ispočetka ćete čak biti razočarani, ali to ne znači da su vaše šanse jednake nuli. Sasvim naprotiv: razočaranje će dati poticaj pozitivnom razvoju. Vaš krug prijatelja raste, postaje bolji i stabilniji.

19. Nepoverenje i ljutnja su još uvek daleko od vas. Ali, ako se ubrzo ne oslobodite vlastite sumnje, puno ćete pokvariti. Ako vas sreća zaobilazi, krivac za to može biti vaša preterana skromnost i nesigurnost. Odbacite ih na stranu! Budite otvoreni i druželjubivi s drugim ljudima.


20. Da. U ovom trenutku, sreća je na vašoj strani. Prema tome, nema ni jednog razloga da sumnjate u povoljan ishod. Još dugo ćete uživati u sretnom periodu.

21. Da. Za konačno postizanje cilja ostalo je uložiti sasvim malo truda. Budite smeli, reskirajte i sigurno ćete uspeti. Budite pažljivi prema svemu što se događa oko vas i imajte na umu – slučajnosti ne postoje. Na ovom svetu ništa nije slučajno.
 

Neke ljubavi ne prolaze! Ovi znakovi horoskopa voleće samo jednom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>