Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 12. septembra do 18. septembra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:OVAN

Hrana

Stomačni deo je prilično osetljiv ovih dana i trebali biste da to imate na umu prilikom planiranja obroka na dnevnoj bazi. Izbegavajte sve ono što vam iritira želudac i donosi probleme sa varenjem.

Ljubav

Strpljenje vam baš i nije najjača stavka ovih dana. Doduše, nije vam ni zameriti – razvučeni ste na sto strana, ne znate gde ćete pre, gomilaju se stvari koje morate rešavati koliko odmah. Partner nije u fazonu da vas razume, iako većim delom prolazi kroz nešto slično. Tako vas dvoje kroz nerazumevanje i povremene verbalne obračune gurate kroz ove dane. Neko jednostavnije, neko komplikovanije, zavisi koliko ste vas dvoje kao par spremni da iskulirate i prilagodite se. Slobodni – jaki impulsi će vas gurati u strasne početke. Šta će od tih početaka biti – videćemo. A bivši imaju impuls da se javljaju vama.

Posao

Veliki deo gorepomenute nervoze proizilazi baš iz ovog segmenta. Sa saradnicima kao da pričate različitim jezicima a svako malo se dogodi neka nepredviđena situacija ili promena plana u poslednjem trenutku. Odnos sa kolegama je takav da ste svesni da MORATE da radite zajedno, ali tu razumevanja nema ni u tragovima. Funkcionišete zato što ne možete jedni bez drugih i što to vaše funkcionisanje ipak donosi solidne rezultate. Finansijski deo će nešto malo živnuti i pored pojačanih troškova.

Zdravlje

Alergije, glavobolje, povrede, problemi sa sinusima i stomačnim delom.

 

BIK

Hrana

Prijaće vam salate, obroci sa manje mesa i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti. Generalno gledano, vi ste u periodu kada možete napraviti velike promene u segmentu ishrane.

Ljubav

Slobodnim Bikovima je ovo savršen period za flertovanje, za svakovrsna dešavanja po pitanjima ljubavi, želja, strasti. I biće tu svega – pomalo prošlosti, a mnogo više novog, iskričavog, zabavnog. Možda se i po koja tajnovita tajna provuče na vašem ljubavnom repertoaru. U svakom slučaju – događaji će ići brzo, a u kom pravcu će vas odvesti – e o tome trenutno baš i ne treba razmišljati. Zauzeti Bikovi – biće povremenih tenzija, trudili se ili ne trudili da ih izbegnete. Naći će se na kraju neko kompromisno rešenje, ali generalno gledano – trenutna atmosfera u vašim emotivnim relacijama vam baš i ne prija.

Posao

Ukoliko očekujete informaciju ili odgovor po pitanju poslovnog angažovanja (bilo da je dodatni posao ili nov poslovni početak), to trenutno nikako da stigne do vas. Eventualno bi postojala šansa na samom kraju radne nedelje. S druge strane – sve što se vezuje za poslovnu papirologiju u nekoj je fazi zastoja ili na dnevni red isplivavaju greške iz prethodnog perioda. Ne mora da znači da ste vi za te greške krivi, ali ispada da ćete vi morati da ih ispravljate. Finansije – minijaturni pomaci na bolje.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljama, spavanjem. Stariji – oscilacije pritiska.

 

BLIZANCI

Hrana

Nemojte da zavaravate glad usputnim zalogajima I grickalicama, već pronađite dovoljno vremena da sebi pripremite i organizujete dobar i zdrav obrok.

Ljubav

Emotivno – sledi vam ispravljanje krivih Drina. I to sa vrlo promenljivim uspehom. Partner i vi ste prikazani kroz opozitne znake, obe planete retrogradne – oboje kopate po prošlosti, po greškama, po starim temama i dilemama – i naravno, ne uspevate da pronađete rešenje, ali zato uspevate da nervirate jedno drugo. U suštini, oboje želite mir – ali birate pogrešne puteve da dođete do njega. Slobodni Blizanci – ako vam sa jedne strane provejava prošlost, a sa druge blicaju noviteti – na koju ćete se stranu vi okrenuti? Najverovatnije na onu koja u vama budi strast, koja vas pokreće i daje adrenalin.

Posao

Dosta toga stoji u mestu ili se pomera milimetarski polako, koliko god da vi sa Marsom u svom znaku gurate napred. Najpre stoji sve ono što se vezuje za pregovore i dogovore, a onda i sve ono što se vezuje za rešavanje dokumenata ili bitne poslovne papirologije. U dogovorima će vas kočiti ljudi koji zakeraju, predomišljaju se ili su suviše spori. U rešavanju papiroloških pitanja će vas kočiti birokratija ili problemi sa tehnikom. Budite kreativni i uporni, pronaći će se rešenja za sve, samo će biti potrebno vreme.

Zdravlje

Problemi sa kožom, ekcemi, pojačan rad žlezda, osetljivost respiratornog sistema.

 
RAK

Hrana

Ono na šta bi trebalo baciti fokus jeste povrće, biljna vlakna. Takođe, preporučuju vam se manji a češći obroci. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Ljubav

Sve što se vezuje za komunikaciju, za stabilnost odnosa, za poverenje između partnera i vas – sada je uzburkano i komplikovano. Kod nekih – postoje realni i opravdani razlozi za ovakvo stanje jer već dugo svoju priču samo otaljavate a mnogo toga stoji zatrpano i prikriveno. Kod drugih – okolnosti koje „ljuljaju“ i partnera i vas ne dozvoljavaju vam da se opustite, već samo prenosite nervozu jedno na drugo, vraćate se na stare teme i vrtite u začaranom krugu. Slobodni Rakovi – da može biti flertovanja, može. Da li je to trenutno nešto naročito pametan potez – pa evo, ne znam šta bih vam rekla.

Posao

Rasplinuli ste se nekako kada je posao u pitanju, delujete kao da povremeno ni sami ne znate šta radite. Povlačite čudne poteze, pravite greške, niste fokusirani koliko god se trudili da tako delujete. Ni okolnosti vam ne idu na ruku jer se po nekim pitanjima vrtite u krug i nikako ne uspevate da pronađete rešenje. Takođe – kao da ste započeli više stvari odjednom, što vas dodatno usporava. Možete započeti neke dogovore, pregovore u ovoj nedelji – ali nisam sigurna da ćete uspeti da ih privedete kraju.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, problemi sa spavanjem, prehlade.

 

LAV

Hrana

Sa povrćem sada ne možete pogrešiti, zato neka ono što češće bude na vašem meniju u bilo kom obliku. Stomak vam je dosta osetljiv, pa ne preterujte sa teškom hranom i proveravajte rok trajanja namirnica.

Ljubav

Ukoliko želite mir, stabilnost, bolju energiju i razumevanje u odnosu – biće neophodno da sa voljenom osobom što otvorenije i iskrenije pričate. Jer, jedino će komunikacija sprečiti vaše udaljavanje, razmimoilaženje, sprečiće da počnete da prikrivate stvari i da sumnjate jedno u drugo, sa razlogom ili bez. Neće se lako doći do pomaka na bolje, ali postoje svi preduslovi da uspete u tome. Slobodni Lavovi – ili preko prijatelja, izlazaka ili kroz poslovni segment – postoje šanse za neka emotivna dešavanja. Kontakt sa bivšima, pa čak i neplanirani susret – moguć je od ulaska u ovu sedmicu.

Posao

U dogovorima ali i u potpisivanju ugovora – nemojte žuriti, strpljivo proverite sve pre nego što se na nešto obavežete. Takođe, striktno obratite pažnju na sva papirološka i birokratska pitanja jer su ovo potencijalna mesta za greške, ponavljanja i propuste. Merkur je krenuo retrogradno u vašem polju koje se vezuje za sve navedene stavke i u periodu ste kada je potrebno biti fokusiran. Ukoliko ste u prehodnom periodu pokrenuli neke situacije – sada ćete konačno moći da ih privedete kraju.

Zdravlje

Stomačne tegobe, osetljivost na viruse i bakterije.

 

DEVICA

Hrana

Dobro znate i šta valja i šta ne valja u vašem načinu ishrane i ono što je dobro – sada to možete da ispravite i korigujete. Odličan je momenat da dovedete sebe u red i to vam sada neće teško pasti.

Ljubav

Nastavlja se period čudnih i nestabilnih odnosa u devičanskim emotivnim relacijama. I partner i vi možete imati osećaj da što više pokušavate  da budete korektni i da se prilagodite, sve više se udaljavate jedno od drugog. No, pošto postoji tačka koja vas ipak spaja – a to je neka forma zajedničkog interesa (da li kroz posao, kroz decu,finansije, planove) – zarad toga uspevate da se održavate i nastavljate dalje. Slobodne Device – Sunce i Venera u vašem znaku donose vama potrebu za ljubavlju, a drugima privlače poglede na vas. Preko poslovnog segmenta, ali i društvenosti, interneta, daljina – dolaze ljubavne šanse.

Posao

Pokretanje i rešavanje – to je ono što vas očekuje u ovoj sedmici. Isprva polako, a onda intenzivnijom brzinom. Doduše, neće ta rešavanja ići bez komplikacija i prepreka, kao ni bez nervoze  – to izgleda ne možete da izbegenete tokom ovog perioda.  Neke poslovne planove još uvek nećete moći da ostvarite, delom zbog nemogućnosti da pronađete pravu podršku za njih, a delom iz razloga što shvatate da nije dobar trenutak i da je bolje odložiti ih. Red priliva, red troškova – takva vam je situacija i na dalje.

Zdravlje

Osetljivost stomaka i respiratornih organa.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>