Style

Ljubav

Horoskop - astro analiza za oktobar: Rak, Lav, Devica!

Detaljna astro analiza za oktobar 2022. godine! Šta donosi horoskop ako ste Rak, Lav ili Devica i kakave promene možete da očekujete.

Horoskop - astro analiza za oktobar: Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Rak: 

Tokom meseca oktobra polako koračajte kroz život. Ne žurite da postignete velike uspehe, jer uspeh dolazi onima koji su strpljivi i marljivi. Nemojte da se poredite sa drugima, vaš život je samo vaš. Budite svoji i usmerite svoj život u pravom smeru, jer jedino vi imate tu moć. 


Budite spremni da učite od drugih, da pronalazite nove ljude i stvarate nova prijateljstva. Sve to će imati pozitivan uticaj na vaš život. Kada je porodični život u pitanju pred vama su izazovi. Možda će neko u porodici izgubiti posao, pa će to uticati na finansijski budžet. 


Trudite se da živite zdravo, da jedete zdrave i hranljive obroke i klonite se alkohola- Spavajte dovoljno i smanjite stres. Karijera će krenuti uzlaznom putanjom. Bićete kreativni i mogućnosti za napredak neće nedostajati. Podelite svoje talente sa svetom, slušajte svoje srce i radite na svojim željama. 


Oktobar je povoljan period za ulaganja. Putovanja bi mogla da se održe zbog studija. Pripremite se adekvatno.






Lav: 

Vreme je da zavolite sebe i da priuštite sebi velike stvari koje ste oduvek želeli. Ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.


Sebe uvek stavite na prvo mesto i ne dozvolite ljudima da vas iskoriste. Čvrsto zauzmite svoj stav i držite se stvari i ideala u koje verujete. Ako se budete držali svojih uverenja spasićete sebe mnogo stresa. Ne libite se da budete ono što jeste. 

Vreme je da provodite više vremena sa svojim voljenima, obnovite veze sa partnerom i decom.

Naučite se da postignete ravnotežu između posla i privatnog života, jer je to neophodno za srećan život. Na poslu ćete biti pod stresom, ali partner će biti vaša podrška, pa će sve da bude mnogo lakše. 

Oktobar je vreme da preuzmete rizik, izađite iz svoje zone komfora i sagledajte svoje resurse. Ukoliko vaš napredak u poslu bude postojao. zajedno sa njim će rasti i finansije. Učite od drugih, radite naporno i vaši snovi će se ostvariti. Neke lavove očekuju mnoga putovanja, ali u vašoj zemlji. 





Devica: 

Da biste naučili da cenite velike stvari, tokom oktobra zvezde će pred vas postaviti neke izazove. Sva iskustva morate da prihvatite, ma kakva ona bila, jer i loša iskustva mogu da naprave sjajnu budućnost za vas. 

Zaboravite prošlost i fokusirajte se samo na sadašnjost i na ono što vam nosi budućnost. Sve greške iz prošlosti ostavite iza sebe. Od njih ste nešto naučili i nećete ih ponavljati. Tokom oktobra pratiće vas pozitivna energija. Porodična atmosfera biće prijatna, jer će sve da krene na bolje. 

Vašeg supružnika možda očekuje posao iz snova. Bićete u stanju da postignete ravnotežu u svom životu, znaćete kako da pronađete balans između posla i vremena sa vašim najmilijima. Zbog toga ćete biti sretni i radosni. Želećete da sve držite pod kontrolom. 

Dajte ljudima mogućnost da vide vašu kreativnu stranu. Vaša karijera će ići uzlaznom putanjom kao nikad ranije. Oktobar je vrlo povoljan mesec za sve device kada je u pitanju karijera. Obratite pažnju na šta i kako trošite novac. Budite mudri i prvo pokrijte sve troškove koje imate, nemojte ostajati dužni. Moguća su putovanja u inostranstvo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Infopult

Povezane vesti:


>