Style

Ljubav

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav!

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav, moguća i tajna veza... Zvezde su rešile da ove nedelje podgreju strasti i maštu za veliki broj znakova zodijaka.

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav! Svet Plus





Ovan

Posao: Bićete spremni da izgovorite sve što dugo držite u sebi ili da se suprotstavite bahatim pojedincima. Radićete prekovremeno i deo posla ćete nositi kući. Neki će prihvatiti ponudu za promenu radnog mesta.

Ljubav: Ohrabriće vas uspeh u zavođenju, pa biste mogli češće da menjate partnere. Ako tražite li novu ljubav, ona je u vašoj blizini – pogledajte malo bolje oko sebe! Nekima je izvestan i flert na radnom mestu – mogli biste da se zagledate u novog kolegu ili koleginicu.

Zdravlje: Ovnovima će biti osetljivo grlo i sinusi. Inhalacija eteričnim uljima mogla bi da se pokaže kao korisna u uklanjanju neprijatnih simptoma. Više ćete voditi brigu o sebi, vežbati ili se ulepšavati.





Blizanci

Posao: Odlično ćete komunicirati sa saradnicima i strankama. Bićete lucidni. Očekuje vas mnogo posla i kraćih putovanja. Moguć je i terenski rad koji će vam popraviti finansijsku situaciju.

Ljubav: Razgovorom ćete rešiti dileme, zbližiti se i učvrstiti odnos, ali pričuvajte se nepovoljnog uticaja svojih ili partnerovih roditelja. Slobodni će upoznati komunikativnu osobu s kojom će se često čuti telefonom i dopisivati.

Zdravlje: Imaćete osećaj da nigde ne možete da nađete mir. Poslovni se stres povećava, a i u porodičnom životu prisutna je nervoza koja Blizance iscrpljuje. Pripazite na disajne organe, a stariji će patiti od reumatskih tegoba.





Devica

Posao: Poboljšaćete odnose sa saradnicima i šefovima. Imaćete bolju koncentraciju, manje ćete se umarati i biti učinkovitiji. Spletke koje su vam iza leđa pravili pojedinci, biće razotkrivene.


Ljubav: Venera u vašem znaku vam otvara priliku da se zaljubite ili približite simpatiji. Bićete pozivani na zabave i druženja – odazovite se, jer su nova poznanstva zagarantovana. Bračni odnosi biće poljuljani nepoverenjem i sumnjičavošću, često bez pravog razloga.

Zdravlje: Device su pune energije i entuzijazma koji će im omogućiti da se bave svim vrstama fizičkih aktivnosti, pa čak i onim najzahtevnijim. Mlađi bi mogli da imaju problematičan ten, a stariji da se žale na suvoću kože lica.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>