Region

Svet

Region

Serija - U klinču epizoda 6: Drama eskalira! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 6. biće emitovana na RTS-u ponedeljak 5. septembra u 20 časova.  Drama eskalira i oko kafane „Trst“...

Serija - U klinču epizoda 6: Drama eskalira! (VIDEO) Foto: Promo
 

U klinču“ - 6. epizoda

Nakon fizičkog napada na Mitu Topalovića koji je seksualno uznemirio Miru, u šestoj epizodi serije „U klinču“,

Velja se nađe u problemu pred daleko uticajnijim i perfidnim neprijateljem. Iako emotivno povređena, ni Mira neće sedeti skrštenih ruku.
 

Serija - U klinču epizoda 7: Vanja pokušava da pomogne Aljoši! (VIDEO)Drama eskalira i oko kafane „Trst“ - ne znajući da su Filipa kidnapovali mafijaši, Vanja provodi vreme u strahu da se mafijaši ne vrate u „Trst“. U odsustvu oca i brata, uverena je da će sama morati da brani kafanu, ali Vanja je zaboravila da ima mnogo više prijatelja nego što joj se, u njenom „sve moram sama“ univerzumu čini.

Aljoša je takođe na vetrometini nakon odluke da napusti Simketovu i baka Ankinu kuću.

 

Serija Bilo jednom u Srbiji epizoda 2: Leskovčani negoduju! (VIDEO)


U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž.

U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.


Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.


Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>