Region

Svet

Region

Serija - U klinču epizoda 4: Simketov monotoni život se menja! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 4. biće emitovana na RTS-u u četvrtak 1. septembra u 20 časova. Simketov monotoni život pred konzolom iznenada se menja – hoće li ipak morati da napusti ušuškani svet u stanu baka Anke?

Serija - U klinču epizoda 4: Simketov monotoni život se menja! (VIDEO) Foto: Promo


U klinču“ - 4. epizoda

U četvrtoj epizodi serije „U klinču“, pred Tein odlazak u Milano, njen odnos sa Aljošom prolazi kroz turbulentan period, pa Aljoša pokušava da pronađe utehu u svojoj ekipi, ali ni njima nije lako - nakon što mu je Vanja zabranila pristup poslovima porodične kafane „Trst“, Filip pokušava da se iskupi pred pravdoljubivom, ali strogom sestrom. 


Ni Vanja ni Filip još uvek ne slute da su mafijaši sa kojima je Filip došao u klinč već bacili oko na kafanu „Trst“. 

Simketov monotoni život pred konzolom iznenada se menja – hoće li ipak morati da napusti ušuškani svet u stanu baka Anke? Do promena dolazi i u bokserskom klubu kada Milica počne da trenira, pa Velja i Tadija polako počnu da uviđaju njene potencijale.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž.
 

Serija - U klinču epizoda 5: Problem prerasta u pravu dramu! (VIDEO)

U seriji igraju
i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>