Style

Ljubav

Sezona Devica počinje 22. avgusta: Uživaćete u onom što sledi!

Astrološka sezona Devica počinje 22. avgusta, a završava se 22. septembra. Uživaćete u onom što sledi i što nam zvezde donose.

Sezona Devica počinje 22. avgusta: Uživaćete u onom što sledi! Svet Plus




Astrološka sezona Devica počinje 22. avgusta, a završava se 22. septembra. Pripadnici tog zemljanog znaka ulaze u mesec emotivnog ispunjenja. Moguće je oživljavanje nekih ugašenih prijateljstava. Udahnite duboko i fokusirajte se na svoju budućnost.

Kako se očekuje, svaki horoskopski znak će sigurno osetiti čari onoga što doba Device može da ponudi 2022, ali šesti zodijakov znak ipak će najviše od svih uživati u onome što su zvezde isplanirale.




Devica, Bik i Jarac

Ovo je vaše godišnje doba. Odbacite sve planove koje ste unapred napravili u svom životu. Pronađite bezbrižnu, razigranu stranu svoje ličnosti i prihvatite je.

Sledite snove koji su vam najbliži srcu, prigrlite veru i posmatrajte u šta će vam se život pretvoriti.






Vaga, Blizanci, Vodolija


Vreme je da se izgubite u sanjarenjima! Fokusirajte se na svoje unutrašnje “ja” i pobrinite se za to da što više vremena posvetite sebi.

Stavite akcenat na vama najbliže odnose, provedite kvalitetno vreme sa dragim bićima i naprosto se “ugnezdite” u sopstvenom životu.

Razmislite o tome da se posvetite novom poglavlju u životu, bilo da je reč o poslu ili produbljivanju odnosa sa voljenima.



Ovan, Lav, Strelac


Odvojite vreme za sebe, ali bukvalno, Zakažite lekarski pregled, istražite nove planove za unapređeje zdravlja, znate već, sve one dosadne stvari.

Ovo je vreme kada treba obratiti pažnju na trošenje novca i pronaći što bolji način da ostvarite prihod od svojih projekata.

Izađite iz zone komfora, počnite da preduzimate prve korake u ostvarivanju svojih želja i pobrinite se za to da i drugi oko vas na to obrate pažnju.






Rak, Škorpija, Ribe


Vreme je da unapredite svoj društveni život. Izađite iz ljušture i predahnite od obaveza u kući. Prigrlite knjige, pogledajte filmove koje već dugo želite, sprijateljite se sa nekim novim ljudima.

Gradite samopouzdanje, jer je prilika da uspeh postane realnost savršena baš ovog meseca!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>