Ostalo

Smeno

Očajni čovek daje svoj BMW onome ko mu vrati psa!

Očajni čovek daje svoj BMW onome ko mu vrati psa! Bošku je nestao pas, traži ga svuda, lepi plakate, proverava svaku dojavu, a ponudio je i svoj automobil...

Očajni čovek daje svoj BMW onome ko mu vrati psa! Screenshoot/Facebook

Boško Milošević iz Veternika našao se u velikom problemu i spreman je da se odrekne svog automobila kako bi ga rešio.

Bošku je nestao pas, traži ga svuda, lepi plakate, proverava svaku dojavu, a ponudio je i svoj automobil marke BMW u zamenu za psa. On objašnjava zašto mu je pas toliko važan i kako se odlučio na to da ponudi automobil u zamenu za psa Beu rase "ši - cu".

- Psa sam uzeo deci, imam dve ćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se sa suprugom pre tri meseca i ćerke su mi psa ostavile na čuvanje na 5 dana i sada imam veoma veliki problem zbog psa, deca su mnogo ljuta na mene - započinje dirljivu priču Boško.

Kako kaže, trenutno živi u Telepskoj dolini Grande, a psa je ostavio u stanu na 2, 3 sata kada je otišao da se vidi sa prijateljem.
 


- Počelo je da grmi, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sećam se uopšte da li sam vrata od terase zatvorio ili nisam, ali kada sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava sa drugom na kafu i nakon 2, 3 sata kad sam se vratio, nje nije bilo - objašnjava Boško.

Boško kaže da je danas već osmi dan od kako je nema i da mu nije jasno kako je mogla da skoči sa terase.

- Terase je visine 6, 7 metara sigurno, i nije mi jasno kako je mogla da skoči sa te visine. Ona i kad se šiša, pa se popne na sto, trese se sva, pa mi je to čudno - dodaje.

On ističe da slabo spava, da psa traži i danju i noću i da proverava svaku dojavu.

- Pomišljao sam da je možda neko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam šta da radim, kome da se obratim. Lepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po 2, 3 sata, non-stop idem i tražim psa jer dobijam svakakve dojave - priča Boško.

 Objašnjava da je imao i problema sa policijom zbog toga što je otišao u jednu kuću oko ponoći da proveri da li je Bea tu.

- Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da proverim da li je tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali šta da radim. Ti ljudi su zvali policiju - prepričava kroz šta je sve prošao kako bi našao psa.

 Kako kaže, više ne zna šta da radi i kome da se obrati.

- Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gde da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da proverim, ni tamo nije bila. Deca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako - ističe Boško.

Na pitanje kako je došao na ideju da ponudi automobil u zamenu za psa on odgovara: "Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su deca mnogo vezana za psa".

Ako neko ima neku informaciju o Bei može se javiti na broj 062-8646-451. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf/kurir

Povezane vesti:


>