Zadruga

Parovi

Huso Mujić: Možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali!

Šta ja mogu, ako Dalila potpiše ugovor? Nemam ja nikakva prava tu. Eto možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali, kaže Huso Mujić.

Huso Mujić: Možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali! Screenshoot/Instagram
Huso Mujić, otac najkontroverznije zadrugarke Dalile Dragojević, priznaje da je dobio ponudu da uđe u šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Kako ističe postoji mogućnost da ga od septembra bude deo šou programa, u kojem je njegova ćerka prevarila bivšeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.- Ja svojoj ćerki ne mogu ništa. Ona će najverovantije ući u "Zadrugu 6". Da je mene slušala, ne bi ušla ni u petu sezonu. Ali ona ne sluša ništa. Šta ja mogu, ako ona potpiše ugovor? Nemam ja nikakva prava tu. Eto možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali - govori Huso Mujić, a onda otkriva šta misli o novom Dalilinom momku sa kojim provodi vreme u Budvi.- Nije mi još saopštila da ima momku. Ja tu vezu ne podržavam. Želim da bude sama nakon rijalitija i da se oporavi - govori Mujić.

Inače, Dalila je stavila tačku na vezu sa nekadašnjim ljubavnikom Filipom Carem i sada je u Crnoj Gori sa drugaricama i novim partnerom, kojeg još uvek krije od očiju javnosti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>