Zadruga

Parovi

Lepi Mića opleo po Caru: To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca!

Lepi Mića izneo je tvrdnje na račun Filipa Cara, opleo po njemu kao nikad pre. To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca! Kvarnog li čoveka! Kao juri ga Interpol, na crvenoj listi je...

Lepi Mića opleo po Caru: To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca! Screenshoot/Instagram




Ni posle “Zadruge” rat između Filipa Cara i Lepog Miće ne jenjava. Kontroverzni pevač kaže da njegov cimer u rodnoj Crikvenici nije bio skoro dve godine jer je sitni krimos, a ne opasna faca.

– Neka se on nosi u pi*du m*terinu, kao da je bio na robiji dve godine, pa sad kači neke emotivne poruke, kao uželeo se svega. Neka mi se napuši ku*ca, baš! Kvarnog li čoveka! Nije mogao da ode u Hrvatsku zbog problema kojih ima, a nama prosuo neku priču, kao juri ga Interpol, na crvenoj listi je  - govori Mića i nastavlja:






- Rođače, da je tako, došli bi specijalci u rijaliti, hapsili bi te pred kamerama. Da si stvarno neko m*do i da si napravio ko zna kakav haos njih ne bi zanimalo da li si u rijalitiju, crkvi ili bilo gde. A on je zapravo imao neka suđenja, pa nije išao u Hrvatsku jer je hteo da zastari taj neki slučaj. To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca. Kakav si ti kriminalac i opasan lik, kad sa 30 godina živiš i dalje kod mame i tate? Žestok momak, strah i trepet, a boji se mačke i pauka? Smejurija teška. Ja sam u tim godinama obišao ceo svet, zaradio kuću, stan, zasnovao porodicu – kaže Lepi Mića.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>