Region

Svet

Tropiko bend se oglasio zbog nesreće koja se dogodila!

Tropiko bend se oglasio zbog nesreće koja se dogodila oko 13 časova u mestu Rasna kod Požege. Prilikom udesa, zbog velikog broja muzičke opreme, očevici su pomislili da se radi o bendu...

Tropiko bend se oglasio zbog nesreće koja se dogodila! Screenshoot/Instagram




Aleksandar P. i Vlade M, radnici firme koja se bavi postavljanjem scenske opreme, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13 časova u mestu Rasna kod Požege, kad se njihov kombi direktno zakucao u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera, a troje ljudi je teško povređeno.


Prilikom udesa, zbog velikog broja muzičke opreme, očevici su pomislili da se radi o bendu, ali je kasnije utvrđeno da se radi o radnicima milanovačke firme koja se bavi postavljanjem bina.

Zbog nesreće koja se dogodila, nastup u Čajetini otkazao je Tropiko bend. Oni su izjavili da ih je ova vest veoma potresla.

- Duboko smo potreseni tragedijom koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za nas večerasnji koncert. Članovi našeg benda ni na koji način nisu bili učesnici ovog nemolog događaja, kako su pojedini mediji pogrešno interpretirali. Porodicama nastradilih izjavljujemo iskreno saučešće, a povređenima želimo brz oporavak. -

Prema rečima očevidaca, nesreća se dogodila kada je vozač kamiona pokušavao da pretekne vozilo i direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Aleksandar i Vlade su poginuli na licu mesta, dok su trojica povređenih prevezeni u bolnicu gde im je ukazana pomoć. 


Svedoci stravičnog udesa kažu da je prizor bio stravičan i da su vatrogasci morali da seku lim smrskanog vozila kako bi došli do povređenih i poginulih.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>