Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2022. godine i saznajte šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvo će vam biti zdravlje, ako ste  Lav, Devica, Vaga ili Škorpija!

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus
LAV

Prva polovina avgusta donosi vam entuzijazam i unosi pozitivnu energiju u vašu vezu, promenićete poglede na probleme. Tačnije, promenićete svoje ponašanje i mnogo bolje razumeti partnera i neke njegove odluke. Očekuju vas lepi zajednički trenuci tokom celog meseca. Za slobodne Lavove nema većih promena sve do sredine avgusta, u drugoj polovini meseca može vam se javiti bivši partner. Razmislite dva puta pre nego što prihvatite da se vidite sa osobom iz prošlosti!

Isplanirali ste vreme za odmor, za druženje i  za rad tako da ćete tokom avgusta biti produktivni na svim životnim poljima. Očekuje vas finansijski dobitak u prvoj nedelji meseca, od kog možete isplanirati putovanje. Aspekti su dobri za razvijanje privatnog biznisa, pogotovo ako radite od kuće. Zaista je avgust mesec novih šansi koji će vam omogućiti stabilnu finansijsku situaciju.

Posvetite više vremena svom telu, ojačajte imunitet i naspavajte se.

 

 

 DEVICA

Vreme je da se povučete i ne pravite ishitrene odluke zbog kojih se krajem meseca možete pokajati. Pokušajte da smirite strasti i burne reakcije, radije se fokusirajte na svakodnevnicu sa partnerom i učinite je romantičnom i opuštenom. Videćete da napetost stvaraju astrološki aspekti i da čitava situacija nema toliko veze sa vašim partnerom i da ste većinu stvari ste samo pogrešno percipirali. Slobone ne očekuju veće promene na polju ljubavi, fokusirani ste na posao i lični razvoj i napredak.

Avgust je mesec novih poslovnih prilika, imaćete krucijalne odluke pred sobom. Oslonite se na intuiciju, ona će vam pomoći da prepoznate najbolju priliku za sebe i omogućiti vam prosperitet u narednim mesecima. Ukoliko se premišljate avgust jeste pravo vreme za polaganje vozačkog ispita, osvajanje novih diploma odnosno verifikaciju svog znanja. Sve kurseve i ispite čije polaganje dugo odlažete pripremite u toku avgusta ili barem počnite da pripremate.

Zdravstveno stanje je dobro, nema većih promena.

 
 VAGA

Neptun je aktivan u vašoj kući partnerstva pa ćete tokom avgusta unositi pozitivne promene u vezu. Počećete više da brinete o sebi, bićete društveno aktivni i unositi pozitivnu energiju u odnos sa partnerom. Ovakve promene izazvaće dozu ljubomore u vašem partneru. Slobodne očekuju koketni pogledi gde god da se pojave, uživaćete u pažnji usmerenoj prema vama. Ipak, nije najbolje vreme za ulazak u ozbiljnu vezu.

Možda planirate da menjate posao, Mars je dobro aspektovan i doneće vam nove poslovne prilike. Međutim, nemojte ih prihvatiti na prvu loptu najpre dobro razmislite o opcijama koje su pred vama. Mislite isključivo na sebe i na materijalnu korist koju ćete ostvariti. Nemojte dozvoliti da neka vama bliska osoba izmanipuliše vama. Finansijsko stanje je stabilno, nema većih promena na ovom polju.

Emotivni ste, osetljiviji nego inače.

Pokušajte da se opustite i odmorite koliko god možete!


 ŠKORPIJA

Vi ste tokom avgusta u dilemi da li ostati u vezi ili prekinuti odnos sa partnerom. Nemojte ulaziti u neobavezne veze sa strane, tajne veze nikada nikome ništa dobro nisu donele. Već krajem meseca možete se pokajati zbog svojih odluka. Slobodne očekuje neobavezan flert, ne razmišljate o stabilnoj vezi i privlače vas takozvane letnje ljubavi. Uživajte u svojoj slobodi ali pazite da ne povredite svojom nemarnošću nečije srce.

Avgust je mesec stagnacije na poslovnom planu, usmereni ste na privatan život i on vas odnosi najviše energije. Možete da se pokrenete i ostvarite nove poslovne uspehe, ali ne želite. Vi prosto želite da odmarate i takvu energiju vam šalju astrološki aspekti. Ponavljamo, nemojte biti nemarni jer vas nemarnost i sebičnost može koštati na kraju avgusta ličnog mira. Nemojte ishitreno trošiti novac na uživanje!

Osetljiv vam je želudac, neće vam prijati začinjena hrana.
 

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mogujatosama

Povezane vesti:


>