Zadruga

Parovi

U rijaliti Zadruga 6 ulazi Milorad Minovski! Plaši se samo bivše devojke!

U rijaliti "Zadruga 6" ulazi  košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski! Plaši se samo bivše devojke, odnosno njenog ulaska u Belu kuću. Pa poklaćemo se, kaže on.

U rijaliti Zadruga 6 ulazi Milorad Minovski! Plaši se samo bivše devojke! Screenshoot/Instagram






Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, dolazi iz Skoplja i visok je 195 cm. Ističe za sebe da je lav u horoskopu i da ulazi da bi pobedio.  

Dve godine zaredom je bio u najboljoj ekipi u Vardaru, a u Zadrugu ulazi kako bi iskusio nov doživljaj. 


- Prijatelji koji me znaju, rekli su mi da sam ja stvoren za ovaj projekat, da sam stvoren za rijaliti, imam kratak fitilj, ali volim da se upustim u svađu i da igram po tuđim pravilima, dok ja ne budem osvojio teren. Uvek ostavljam srce na terenu, kao i u košarci - govori Milorad.





- Potpisao sam ugovor, a od bivših zadrugara poznajem Spejka, kao i Moniku Jovanovsku iz prošle sezone. 


Budući da joj mu je bivša devojka finalistkinja muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", Marko ne krije da strahuje od njenog ulaska:

- Ja sam od skoro u vezi sa manekenom iz Makedonije, ali ako ona ili moja bivša uđe u Zadrugu, pa poklaćemo se - tvrdi Milorad i dodaje:

- Veći problem mi je devojka, nego roditelji, oni su mi rekla da znam šta radim i da radim šta hoću.  Ali plašim se da mi uđe bivša, jer će biti baš gusto unutra onda.





Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno. 

- Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digla kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće - kaže Milorad Minovski. 
 

Ispovest Daliline venčane kume: Uzimala je novac od bolesne dece! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>