Zadruga

Parovi

Nevena ispričala kako je Milan Tarot upropastio jednu porodicu! (VIDEO)

Nevena Savić ispričala stravičnu priču kako je Milan Tarot upropastio jednu porodicu koja mu je verovala...

Nevena ispričala kako je Milan Tarot upropastio jednu porodicu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nevena Savić, MC Aleks, Sanja Grujić, Ana Jovanović i Sandra Rešić su se okupile ispod trema gde su pokrenule temu o bivšem rijaliti igraču poznatom pod imenu Milan Tarot koji već godina radi kao astrolog.

Oni su Crnogorci tamo kada neko uđe na vrata tamo deca ustaju, brak puca poštovanje sve. Ona zove Milana Tarota, on joj kaže da idu preko, ona ostane trudna i zove ga ponovo, a doktori rekli da ne rodi, nešto nije bilo dobro, ona zove Milana i on joj kaže da rodi. Ona da pare za vizu, za troje dece i nju i muža. Prodaju sve, taj čovek pobegne sa parama, oni ostanu beda. Deca se razišla na svoju stranu, razvela se, ona ostala sa tim detetom nesposobnim - pričala je Nevena Savić.

Jednom je rekao nekome da namažu keru majonez na glavu i da istrči ispod tepiha - nadovezala se Sandra Rešić.





Moja mama je pobegla u sobu od oca da pozove jednog čoveka, a tata gleda televizor. Ona priča da ima decu, pitala za mene, a sve ide na tv-u i tata upada u sobu i kaže: "Ružo, šta radiš"? - smejala se MC Aleks.

Moji drugovi dođu kod mene i zovu hot lajn, ono mašina samo priča. Na nama telefon stiže dve hiljade, a ono stigao 25 hiljada. Šta da kažem Cici, ja kažem da je to kada je zvao ćale - pričala je Sandra Rešić.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>