Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović: Ubila sam bebu, ali pakao tek sledi!

Zadrugarka Viktorija Mitrović izašla je prekjuče nakratko iz rijalitija "Zadruga 5" da bi otišla do jedne beogradske klinike na kiretažu... Ubila sam bebu, ali pakao tek sledi!

Viktorija Mitrović: Ubila sam bebu, ali pakao tek sledi! Screenshoot/Instagram

Viktorijine reči posle kiretaže šokirale su javnost jer je porodici Osmakčić zapretila smrću!

Viki je posle čišćenja ploda bila u mentalnom rastrojstvu, pa je rekla da će porodicu Marka Osmakčića, s kojim je i ostala u drugom stanju, da pobije i bivšeg ostaviti za kraj jer se ne miri sa činjenicom da je morala da prekine trudnoću.

- Čim sam shvatila da je abortus jedino rešenje, pala sam u depresiju. Kada smo krenuli na kliniku, osećala sam se kao da sam u nekom snu, da se ništa od ovog ne dešava. Plakala sam kao kiša, doktori su mi dali tablete da me smire, a onda smo ušli u proces. Ubila sam bebu, ali pakao tek sledi. Ubiću sve Osmakčiće, Marka ću da ostavim za kraj! Zavili su me u crno, to su zlotvori koji su mi život upropastili! Lično ću svima da prerežem grkljan čim budem izašla odavde! Zaviću ih u crno, sve ću da ih oteram u smrt! Dete sam htela da rodim, ali jedno već imam, imam porodicu i ne želim nikoga da izlažem njihovom gnevu. Za ovo dete ću da se osvetim, pa kako mi bude. Vadiću se na neuračunljivost, verovatno ću i biti u tom stanju - urlala je Viki kroz plač, a zadrugari su je tešili.


Ona je objasnila da se na klinici neprijatno osećala jer je sa svih strana čula da žene plaču.

- Dok sam bila na klinici, čula se buka na sve strane. Bebe su vrištale i plakale, žene su vikale jer su se porađale. Samo sam poželela da se abortus što pre završi i da odem odatle. Ovo što sam uradila s Markom mi je škola. Raduje me samo što ću uskoro da izađem, odem kući i zagrlim ćerku i najbliže. Umorila sam se, svašta je bilo u ovoj sezoni. Ne mogu više da izdržim. Nisu mi bitne pare, hoću da se sklonim na neko vreme i isključim se iz svega - pričala je Viktorija Mitrović, pa dodala:


- Završila sam rijaliti-karijeru. Dovoljno sam luda i bez svega toga. I pre "Zadruge" sam malo vremena provodila s detetom. Planiram sve to da promenim, nađem normalan posao i posvetim se porodici. Pakao sam napravila svojima, mislim da je bilo dovoljno.


Osmakčić: Viktorija je namerno htela da zatrudni

Marko Osmakčić nedavno se obratio javnosti preko društvenih mreža, pa objasnio da je Viktorija Mitrović namerno htela da zatrudni s njim.

- Viktorija je od početka htela da me uhvati u zamku. Htela je dete sa mnom, vezu i ko zna šta još, pa da može posle da me muze kako stigne. Želela je od sebe da napravi žrtvu, znala je da neću da prihvatim dete, pa je radila sve da ispadnem monstrum. Znam da me ljudi mrze, svestan sam toga da sam ispao nasilan, ali u uslovima kada vas neko provocira svakodnevno, bez prestanka, ne možete da reagujete normalno. Nikada u spoljnom svetu nisam udario žensko prvi ili iz dosade. Mogu samo da udarim kad poludim - pravdao se Marko.Postao monstrum jer ga je majka zlostavljala


Sandra Rešić otkrila je nedavno u emisiji da je Marko Osmakčić postao nasilnik zbog toga što ga je majka zanemarivala i maltretirala u detinjstvu, te je zbog toga i ženomrzac.


- Marko mi je rekao, ovde na garnituri, da se njegova majka kur*ala. Rekao mi je: "Zašto ja spadam u ženomrsce?! Zato što se moja majka kurvala, a ja sam to sve gledao. Nije bila dobra majka ni pre toga. Ona je mene učila da je život čist račun - duga ljubav, ali me je psovala, maltretirala. Tu nije bilo majčinskog odnosa ni pre njenog kurvanja", to je on meni rekao. Rekao mi je i da je zato privrženiji ocu, a ne zato što majka nije imala vremena za njega. Prema njegovoj priči, nakon njihovog razvoda ostao je uz oca, koji je smatrao da žene treba da se tuku, da se postave na svoje mesto i da ženama ništa ne treba da bude podređeno. On je kroz taj razgovor meni objašnjavao zašto ne ceni nijednu ženu, zašto ih ponižava i ostavlja utisak ženomrsca - ispričala je Rešićka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>