Zadruga

Parovi

Marko Osmakčić otkrio detalje ugovora sa produkcijom!

Marko Osmakčić otkrio detalje ugovora sa produkcijom! Koliki je honorar izgubio, ko mu je bio veza za ulazak u rijaliti "Zadruga 5"...

Marko Osmakčić otkrio detalje ugovora sa produkcijom! Screenshoot/Instagram




Marko Osmakčić otkrio je da je na svom jutjub kanalu detalje sa produkcijom koje je malo ko znao.

Naime, Marko Osmakčić je ugovor potpisao ugovor na deset meseci, a onda je šokirao vrtoglavim honoraru koji je trebalo da dobije za svoje učešće u petoj sezoni "Zadruge", ali je zbog skandala i lažiranja smrti oca Franja izgubio.

Nakon lažiranja smrti oca i napuštanaj rijalitija televizija "Pink" će od njega na sudu potražiti 50.000 evra. Marko je otkrio kako je ušao u rijaliti, kao i koliki je honorar imao, a koji je izgubio zbog skandala.


- U "Zadrugu" ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla - rekao je Marko u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

- U kontakt sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd dva-tri dana pre samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam.





- Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset meseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 evra, to je u principu sasvim okej, ništa preterano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mesece nisam dobio ni dinar - otkrio je Marko, prenosi Kurir.

Inače, pored lažiranja očeve smrti, Osmakčić je pokazao i svoju naislnu stranu prema učesnicima Zadruge, kao i svojoj partnerki Viki Mitrović, koju je tukao, a dok je bila u drugom stanju udario joj je šamar.







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>