Style

Ljubav

Mars je u Ovnu do 5. jula i zadaje glavoblje Lavu, Strelcu i Devici!

Mars je u Ovnu do 5. jula i zadaje glavoblje Lavu, Strelcu i Devici! Ovaj period nam daje dozu adrenalina u svakoj oblasti našeg života.

Mars je u Ovnu do 5. jula i zadaje glavoblje Lavu, Strelcu i Devici! Svet Plus
Osetićemo kako naše želje rastu i bićemo ohrabreni da uronimo u nova iskustva.

Kada je u pitanju ljubavna sfera – sada je u punoj snazi ona rečenica “ željni da preuzimamo vođstvo i sledimo strast kao da je osvajanje“.

Ovan u Marsu oličava energiju ratnika, tako da će nas ovo inspirisati da svoja srca i svoju požudu stavimo na prvo mesto.

Ako nešto želimo, jurićemo bez razmišljanja. Ova hrabrost, spontanost i impulsivnost mogu da dovedu do nereda, veza i divljih afera.

Parovi možete iskoristiti ovu energiju da pojacate strasti među vama.

Međutim pošto je Ovan,vatreni znak i uvek živi u egocentričnoj atmosferi, možemo postati tvrdoglavi, sebični, nestrpljivi ili agresivni ako stvari ne ispadnu baš onako kako smo ih zamislili i planirali.

Ova žestoka energija može da nas dovede do toga da budemo arogantni i može da podstakne brze, kratkotrajne susrete zbog kojih kasnije žalimo.

Najbolja stvar koju možete da uradite je da date sebi trenutak da udahnete pre nego što pređete na drugi horizont – ili u krevet druge osobe- tokom ovog vremena!

Preuzimamo kontrolu nad stvarima i radimo na povećanju ličnog nagona i ambicija.

Bićemo direktniji i hrabriji i to možemo iskoristiti u svoju korist.

Pratićemo stvari na direktan način, što je sasvim suprotno od Marsa u Ribama koji je postupao sa stvarima sa strane i intuitivne perspektive.

S obzirom na to da Mars ulazi u Ovna jednom u dve godine, smislite kako da iskoristite ovu energiju.

Sada možemo lakše da se uhvatimo u koštac sa velikim projektima, jurimo svoje ciljeve i više se zabavljamo.


Mars u Ovnu će najviše uticati na Lavove, Strelčeve i Device.

Lav – karijera može biti u padu, možete očekivati i otkaz, sukobe sa šefovima i nadređenima. Ne ulazite u rasprave iz kojih cete izaci kao gubitnici.

Strelac – polje partnerskih odnosa će biti na testu zbog agresivnosti i impulsivnijih reakcija. Eto bezbroj prilika za sukobe sa partnerom.

Devica – pripazite na novac. Ne ulazite u nešto što nema perspektivu. Donosićete odluke koje će biti sasvim pogrešne, nećete racionalno raspolagati novcem, pa se ne čudite kada otvorite bankovni račun i shvatite koliko zaista nemate.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>