Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović izvedena iz rijalitija Zadruga 5! (VIDEO)

Viktorija Viki Mitrović izvedena je iz rijalitija "Zadruga 5"! Krenula je u bolnicu, a evo šta joj je Osmakčić ispričao u poverenju! I sama je bila prestrašena svime što je saznala.

Viktorija Mitrović izvedena iz rijalitija Zadruga 5! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U okviru "1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem" koja je deo "Premijera Vikend Specijala" ove nedelje je posvećena najpoznatijoj trudnici na našim prostorima, aktuelnoj učesnici "Zadruge", Viktoriji Mitrović koja je priznala da se plaši da rodi dete kako joj porodica Osmakčić ne bi uništila život kako su joj pretili.


Novinar televizije Pink, Nemanja Vujičić je pokrenuo temu o njenim trenutnim emocijama, te je pitao da ima priliku da ga sada vidi šta bi ga pitala, na šta je trudna zadrugarka odgovorila:

Ništa, ništa me više ne zanima. Nisam ljuta, besna sam na samu sebe, pa posle na njih jer sam dozvolila sebi da budem sa njim. Nisam ni mogla da pretpostavim da sam bila sa takvim tipom loze. Osećam se iskorišćeno i prevareno, kada je ovo prođe i dalje će ostati bez. Neka mu je Bog u pomoći - rekla je Viktorija.


On je toga dana kačila muziku na Instagram, na sahrani nije bilo nikoga - rekao je novinar.

Ja sam to samo u filmovima gledala, nikada on meni nije pričao ništa slično. Kao dete otac ga je maltretirao, majka nije bila tu, prema njoj je izgovarao reči da je ku*va, nije imao empatiju prema njoj. On je ogorčen na majku, ali mi nije jasno kako nije na oca koji ga je tukao kaišem preko leđa. Nisam htela da zalazim dublje, pričao mi je samo jednom, rekao je da je otac sada kul, videla sam ga Novu godinu. Sa 17 godine je izašao iz kuće, on je stalno govorio da otac zna sve najbolje i vidi se da ima strahopoštovanje prema njemu - pričala je Mitrovićeva.





Šta je sa njegovom majkom? - pitao je novinar.

Znam da su se razveli njegovi. Otac je bio bajker, Marko je imao problem sa nekom decom, otac je odneo nož tamo i zapretio im, pa su oni Marka zaobilazili posle. Imala sam dosta vremena da razmišljam kada on kaže da bi mene njegov otac za 24 doveo u red, rekao je da su sve žene ku*ve. Pitala sam ga zašto mrzi žene. On meni kaže da svaka žena treba njega da isprati u svim segmetima - pričala je Viki Mitrović.


Podsetimo, Viki Mitrović napustila je rijaliti rano jutros i uputila se na jednu privatnu kliniku gde je u toku kiretaža bebe koju joj je napravio upravo Marko Osmakčić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:



 



 




 


 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>