Region

Svet

Ljiljana Jevremović iznela šokantne detalje i optužbe na račun Kebe!

Ljiljana Jevremović iznela šokantne detalje i optužbe na račun pevača Dragana Kojića Kebe! Tvrdi da je folker njoj i ćerki pretio mafijašima, kao i da je sve okrenuo protiv njih.

Ljiljana Jevremović iznela šokantne detalje i optužbe na račun Kebe! Screenshoot/Instagram
Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, koja se godinama po sudovima borila da dokaže da je Inu dobila s Kebom, tvrdi da je folker njoj i ćerki pretio mafijašima, kao i da je sve okrenuo protiv njih.


Kako Ljiljana kaže, Keba sada redovno plaća alimentaciju ćerki koja studira, ali s njom ne želi nikakav kontakt. Čak je i Natašu i Igora okrenuo protiv polusestre, pa sada ni oni ne žele da čuju za nju.

- Sve što je moglo da se stopira i odugovlači, meni se desilo. Počevši od toga da je iz porodilišta na dva meseca nekim čudnim okolnostima nestala Inina krštenica - niko ne zna kako se to desilo, do toga da nam je na suđenju prećeno bugarskom mafijom - kaže Ljiljana za Svet i objašnjava kako je pevač bio povezan s bugarskim krimosima:

- Na jednom ročištu među dokaze koji su se prilagali sudu njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan s bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla: "Molim vas, nema potreba za ovim pretnjama i za ovakvim stvarima." Time je Keba hteo da zastraši i sud i mene, ali nije uspeo. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pesmu, drage volje bih mu je napisala jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj deci i nama dvema će se obratiti za pomoć.


Nataša radi na crno u Americi i muči se mnogo

Kebina ćerka Nataša Kojić godinama je u Americi i navodno ne sme da izađe iz te zemlje, a sada je otkriveno čime se zapravo bavi. Nataša je godinama u Americi, gde navodno radi na crno, pa kad bi napustila zemlju, više ne bi mogla da se vrati.

- Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku nijednog člana porodice. Ali, s druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku - rekao je izvor za medije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet/Republika

Povezane vesti:


>