Zadruga

Parovi

Soba Viki Mitrović u rodnom selu, puna špriceva, lekova i alkohola!

Baka Regina je ogorčena zbog unuke, koja je celu porodicu po njenim rečima totalno obrukala i ukanalila. Soba Viki Mitrović u rodnom selu, puna špriceva, lekova i alkohola!

Soba Viki Mitrović u rodnom selu, puna špriceva, lekova i alkohola! Screenshoot/Instagram




Nakon što je odjeknulo da je zadrugarka Viki Mitrović u drugom stanju i to u sad već u sedmoj nedelji trudnoće, dok trpi neviđena iživljavanja partnera Marka Osmakčića u rijalitiju, njena baka Regina je ogorčena zbog unuke, koja je celu porodicu po njenim rečima totalno obrukala i ukanalila. 

Ona je otvorila vrata svog doma u selu Pločice i pokazala Viktorijinu sobu, a ono što je tamo nađeno zgrozilo je mnoge, špricevi, alkohol i lekovi.

Viktorijina soba se nalazi u posebnom delu kuće, koja je odvojena od dnevnog dela. Iako se u prvi mah nećkala da nam otvori sobu, na kraju je pristala. Drži je zaključanu, kaže tako je najsigurnije.

 

Marko Osmakčić: Jezivo obraćanje ocu! (VIDEO)








- Prvi put medijima otvaram vrata unukine spavaće sobe. Vrata su ovde stalno pod ključem, tako je najsigurnije. Odavde je Viki otišla u Šimanovce, na svoju ruku. Samo je na brzinu spakovala stvari i otišla. Nisam bila za to. Njena ćerka često traži od mene da je pustim da uđe u maminu sobu, ali to ne dozvoljavam. Nije to dobro za nju, posle joj bude teško i samo zove majku - započela je priču Regina o unuci Viktoriji Mitrović

Soba mala, na prvi pogled jako skromna. Mali dvosed na razvlačenje, kao i sobni bicikl na kome je Viktorija trenirala. Zidni kalendar nepromenjen, još stoji na 2020. godini. U ormarima nema šta nema: najviše lekova, infuzija, špriceva, alkoholnih pića.. Tu su i plišane lutke - nešto njeno, nešto ćerkino- zapanjila je Regina.

- Sve je ostalo kao što je ona ostavila. Ništa nisam dirala. Viktorija nije štedela na garderobi. Mnogo stvari je odnela, osam paketa odeće smo joj mi slali, ko zna da li će ikad to vratiti nazad. Ima tu njene kozmetike, lekova, pića, ali ne bih o tome. Imala je tu svoj mir, ali ona je tu najčešće samo prespavala - završava Regina, piše Kurir.

Mimas i Gruja: Isplivao snimak vrele akcije! (VIDEO 18+ )

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>