Region

Svet

Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti!

Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, a njegov otac Miša se oglasio i rekao da sumnja u istinitost obdukcije.

Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti! Screenshoot/Instagram




Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila usled zapaljenja srčanog mišića.

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je otkriveno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Naime, sada se Miša Grof, otac pokojnog Vidoja, oglasio i otkrio šta se dešava, te da sumnja u istinitost obdukcionih nalaza.







- Ne znam kako su se ti nalazi za mog sina pojavili kada su meni rekli u policiji da će tek za dva meseca da se zna šta i kako. Ja sam razgovarao sa načelnikom UKP, koji mi je objasnio da ne može još da se sredi sve. Verujte da ne znam kakvi su to nalazi i da li su u redu. Sad ću o svemu da se raspitam pa ću da imam uvid u situaciju. Ne verujem da se nesto pojavilo, a da me niko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično - oglasio se Miša Grof.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila usled zapaljenja srčanog mišića.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>