Region

Svet

Region

Serija Senke nas Balkanom 3 uskoro!

Serija "Senke nas Balkanom 3" uskoro, potvrdio je Dragan Bjelogrlić! Tokom najave serije preko nekoliko godina, originalna zamisao je bila da ona budu trilogija.

Serija Senke nas Balkanom 3 uskoro! Screenshoot/Instagram
Svi sa nestrpljenjem očekuju odgovor hoće li biti treće sezone ove popularne serije, a sada je Dragan Bjelogrlić to i potvrdio! 


Tokom najave serije preko nekoliko godina, originalna zamisao je bila da ona budu trilogija podeljena u tri dela koji obuhvataju zbivanja do raspada Kraljevine Jugoslavije.


Glumac, producent i reditelj serije, nedavno se priključio društvenoj mreži Instagram na kojoj trenutno deli slike i video klipove sa snimanja novog filma Lančana reakcija, ali je odlučio i da odgovori svojim praocima na pitanje koje svi postavljaju: 

“Da li će biti Senke nad Balkanom 3?”

Ovo je njegov odgovor:

Vikend je, red je da vas obradujem i ujedno odgovorim na najčešće pitanje koje šaljete… DA – Senke nad Balkanom imaće treću sezonu!

Čim se vratimo na set, delićemo sve detalje snimanja sa vama.Serija "Senke nad Balkanom" je na 10. FEDIS festivalu dobila dve Zlatne antene

Najbolju epizodnu uloge je, prema mišljenju stručnog žirija, ostvarila Vesna Trivalić, za ulogu Draginje u seriji Senke nad Balkanom 2.


Serija je osvojila i nagradu za najbolju muziku, koju je komponovao Robert Pešut Manjifiko.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>