Lepota

Ljubav

Podignite grudi za par sekundi! (VIDEO)

Podignite grudi za par sekundi, vizuelno naravno! Devojka pokazala trik sa kojim njene grudi očas posla budu podignute, izgledaju čvršće i imaju savršen oblik...

Podignite grudi za par sekundi!  (VIDEO) Screenshoot/TikTok
Tokom letnjih meseci više se odlučujemo za otvorene majice ili haljine. Međutim, žene sa većim grudima često nisu zadovoljne odrazom svog dekoltea u ogledalu. I zato, tu na scenu nastupa trik sa TikToka, koji će učiniti da se vaše grudi podignu za samo par sekundi.

Devojka po imenu Džes je u videu na TikToku demonstrirala kako uz pomoć gumice, njene grudi očas posla budu podignute, izgledaju čvršće i imaju savršen oblik.


„Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bratele pozadi“, objašnila je Džes koja je prethodno demonstrirala kako joj izgledju grudi pre trika, a zatim pokazala kakva magija se desi kada upotrebi gumicu. Takođe, objasnila je i kako prethodno treba da vežete gumicu. Njen video je ubrzo postao viralan i to sa preko dva miliona pregleda.

 

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za JUN: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!
Komentari oduševljenih korisnica TikToka samo su se nizali, a ovo su neki od njih:

„Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima“, „Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone“, „Zašto za ovo nisam saznala pre“, „Pored gumice, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi“.


Video pogledajte OVDE!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>