Style

Ljubav

Mesečni horoskop za JUN: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za jun 2022. godine kada su u pitanju ljubav, finansije, posao, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Mesečni horoskop za JUN: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus
VAGA

LJUBAV

Venera, vladar vašeg znaka i planeta ljubavi, u junu će se nakon par meseci smiriti i ući u lepe aspekte sa Marsom iz vašeg polja uspeha, što vam donosi jako lep i povoljan period za velike emotivne promene.

Pun mesec oko 10. juna doneće lepu poruku ili poziv od nekog ko živi daleko.

Tranzit Venere kroz vaše polje strasti učiniće vas atraktivnijim i privlačnijim nego ikad a vašem partneru prijaće ta energetska promena pa će ovo biti vrlo lep period za sve one u vezi, posebno ukoliko ste sa Ovnom, Blizancem ili Strelcem.

Idealan period za sve one koji teže ozvamičenjima biće izmedju 14. i 23. juna, kada ćete imati punu podršku Jupitera iz vašeg znaka.

Slobodne Vage očekuje sudbinski period i fatalni susreti nakon 15. juna. Neko o kome već duže vreme mislite pojaviće se neočekivamo a ukoliko su u pitanju Vodolija ili Lav onda to može biti velika ljubav. Pustite da vas vode emocije.


POSAO I FINANSIJE

Ulaskom u jun osetićete nalet lepše energije i stabilnosti.

Ukoliko ste se oslobodili neke loše saradnje ili promenili listu saradnika i kolega, već izmedju 5. i 12. juna pun Mesec iz vašeg polja komunikacije doneće vam lepu vest iz inostranstva ili od stranaca, ali i novu poslovnu priliku preko Jarca, Lava ili Škorpije.

Sve poslovne ideje koje vam se tada jave pokazaće se kao savršene, a na vašu inicijativu tokom juna mogu se završiti veliki projekti.

Venera iz vašeg polja velikog novca doneće vam zaradu bolju nego ikad a između 14. i 21. juna postajete pravi magnet za novac a biće to i odličan period za nova ulaganja!

Biće ovo dobar period i za vraćanje većih dugova! Mars i Jupiter vam posle 20. jačaju ambiciju a uspeh vam stiže u svim poslovima vezanim za komunikaciju, trgovinu i edukaciju.ŠKORPIJA

LJUBAV

Kod vas se emocije dele na crne ili bele. U prethodnom periodu upravo je bio dominantan taj vaš “sve ili nista”stav!

Ulaskom u jun mesec i planeta ljubavi Venera ušetaće u vaše polje partnerstva i doneti prelepu energiju a vašem stalnom partneru osećaj smirenja i novog početka.

Mars iz polja daljina i putovamja, može vam doneti oko 20. juna i kraći put ili izlet sa voljenom osobom u kom ćete oboje uživati i tako regenerisati vaš odnos.

Slobodnim Škorpijama biće ovo idealan period za zaljubljivanje. Već oko 10. juna pun Mesec iz vašeg polja želja doneće više strasti i romantike. Zračićete posebnom energijom i moguće je da ćete privući nekog iz inostranstva.

Krajem meseca oko 23. juna Riba, Bik ili Jarac iznenadiće vas neočekivamim izlivima emocija. Dajte im još jednu šansu.


POSAO I FINANSIJE

Uporne i ambiciozne kakve jeste u junu ćete stati na loptu i bez preteranog napora uživati u uspehu koji zaslužujete.

Pun Mesec iz vašeg polja finansija već početkom juna doneće vam dobru zaradu što kroz poslove sa strancima tako i od poslova koji zahtevaju vašu kontrolu ili nadzor.

Izmedju 10. i 16. juna, Venera iz vašeg polja partnerstva i ugovora u lepim aspektima sa Marsom planetom akcije, može vam doneti i kraći poslovni put sa Blizancem, Ovnom ili Ribom, ali i novu zlata vrednu saradnju.

U tom periodu moguća je i nova poslovna ponuda. Učiniće vam se da postoje prepreke, ali krajem meseca oko 24. rešenje i olakšanje stiže od Bika ili Device.


STRELAC

LJUBAV

Pozitivni i optimistični u svakoj situaciji i iz svakog haosa izvlačite samo najbolje za sebe.

Pun Mesec iz vašeg znaka i polja ličnosti učiniće vas oko 9. juna emotivnijim nego inače! Bićete u centru velikog emotivnog dešavamja a mnogim Strelčevima pokucaće prošlost na vrata.

Jedna neočekivana poruka od Ribe, Lava ili Blizanca poljuljaće vaše dosadašnje odluke. Pokušajte da prevaziđete prošlost. Moguća je napetost u razgovorima, ali i obmana neke vrste.

Za mnoge Strelčeve nakon 14. juna počeće emotivno stabilniji period. Venera iz astrološkog polja posla, pomešaće lepo i korisno a slobodnim Strelčevima nasmešiće se ljubav preko posla.

Mars iz polja seksualnosti i rizika donosi vam magnetsku privlačnost a usled pojačanih strasti između 16. i 20. juna moguće provokacije od partnera. Znam da volite igrice, ali pazite da ovog puta svojom neozbiljnošću nekog ne povredite.

POSAO I FINANSIJE

Sunce i Merkur iz polja partnerstva većini Strelčeva doneće dobru komunikaciju sa stalnim saradnicima a između 13. i 18. juna i novu saradnju ili promenu poslovnog okruženja.

Preko Jarca, Vodolije ili Vage očekujte veliki uspeh i priznanja oko punog Meseca 9. juna!

Mars iz astrološkog polja tuđe podrške donosi uvećanu zaradu veći deo juna, ali su mogući i veći izdaci i problemi sa dugovima!

Ne posežite olako za pozajmicama, ali izbegavajte pozajmljivamje novca posebno u periodu od 18. do 22. juna.

Tranzit Venere kroz vaše polje posla doneće osećaj lakoće i ljubavi prema poslu koji radite posebno ukoliko ste na rukovodećem položaju ili se bavite privatnim biznisom. Upeh vas očekuje tokom čitavog meseca a posebno u radu sa ženama. Očekujte novu poslovnu ponudu koju ne smete da propustite oko 17. juna!


JARAC

LJUBAV

Vašem odlučnom i jakom karakteru nije odgovarala nestabilnost prethodnog perioda.

Ukoliko ste učili iz prethodnih lekcija i emotivnih kriza sa Vagom, Bikom ili Rakom, jun će uslediti kao olakšanje i melem za vaše srce.

Mars iz vašeg polja partnerstva učiniće vas privlačnim i atraktivnim a ukoliko ste slobodni, borba za vas biće velika. Između Ovna, Device ili Ribe izaberite onu osobu koja će vam pružiti samo ono što stvarno cenite, sigurnost.

Pun mesec iz vašeg polja tajni i podsvesti, doneće vam promenu, ali i otkrivanje neke vaše ili partnerove tajne. Između 9. i 11. juna spremite se na izlive emocija.

Sredina meseca većini Jarčeva donosi dobru energiju i rešavamje velikog konflikta. Neki od vas poželeće da se vrate u prošlost jer im je to već proveren teren, ali ovog puta uz malo rizika dobićete nešto lepše. Ostavite prošlost tamo gde joj je mesto.

POSAO I FINANSIJE

Finansijski uspeh u junu stiže kao nagrada za vaše strpljenje i trud! Jun će biti vaš mesec a novca vam neće nedostajati!

Uticaj punog meseca osetićete između 9. i 12. juna, kroz tajnu podršku jednog Strelca ili Lava!

Venera će većini Jarčeva doneti veliku finansijsku sigurnost, ali i laku zaradu! U junu ćete ulagati minimalne napore a finansije će biti bolje nego ikad.

Mars će sredinom meseca i aspektima sa Jupiterom iz polja karijere doneti konflikte sa nadređenima, ali moguć prekid neke lošije saradnje! Ne dozvolite da vam manje odgovorni od vas kroje sudbinu. Krajem meseca, oko 24. smeši vam se nova poslovna ponuda, ali i saradnja koju dugo čekate.


VODOLIJA

LJUBAV

Puni energije dočekujete jun! Vi ste jedni od retkih kome su prijale turbulencije i promene prethodnih par meseci.

Većinu juna Merkur, planeta komunikacije, iz vašeg polja ljubavi doneće vam mnogo flerta, emotivnih i dvosmislenih poruka. Komunikacija i inteligencija su ono što vas pokreće pa su moguće nove ljubavi između 6. i 14. juna.

Slobodnim Vodolijama može se desiti da pomešaju prijateljstvo i ljubav sa Strelcem, Vagom ili Lavom!

Lepi aspekti Jupitera iz vašeg polja putovanja i Merkura iz polja ljubavi, nekima od vas doneće lepo putovanje, ali i komunikaciju sa nekim ko ne živi blizu i to oko 20. juna.

Venera iz vašeg astrološkog polja kuće i dobro poznatog okruženja, doneće uživanje sa partnerom svim Vodolijama u stabilnim vezama. Krajem meseca vaši planovi se neće poklapati sa željama vašeg partnera, ne dozvolite da vas privremena razilaženja razdvoje od partnera.

POSAO I FINANSIJE

U junu ćete pod uticajem vladara vašeg znaka iz polja komunikacije biti motivisani priznanjima drugih, ali i inspirisani na promene u načinu rada!

Ukoliko sarađujete sa strancima, bavite se poslom vezanim za negu lepote, luksuz ili marketing uživaćete veliki uspeh posebno do 15. juna!

Jupiter i Venera pobrinuće se između 15. i 20. juna da preterate sa trošenjem ili uložite pogrešno, ali će finansijska situacija i dalje biti stabilna.

Aspekti Marsa mogu vas ušuškati posebno ukoliko imate svoj biznis ili radite po projektu, ne zaboravite da se reklamirate i ne opuštajte se olako!

Lepa ponuda od Bika ili Vage donosi nov poslovni uspeh krajem meseca a mnoge Vodolije tokom juna biraće između par poslovnih ponuda! Prihvatite onaj posao u kom će do izražaja doći vaša sloboda izražavanja.


RIBE

LJUBAV

Već početkom juna vaš emotivam život se slaže baš onako kako treba. Ukoliko ste se u prethodnom periodu oslobodili svega onog što vas je gušilo to je za vaše dobro!

Između 3. i 9. maja moguće su iznenadne promene u vašem ljubavnom životu a vaši prioriteti će se takođe promenit tako da je vrlo izvesno da ćete sami sebe iznenaditi novim željama i planovima sa jednom Devicom, Škorpijom ili Bikom.

Prelazak Venere u vaše astrološko polje komunikacije oko 11. maja imaće za posledicu zanimljive poruke i dogovore sa nekim koga dugo niste čuli, ali i osećaj velike emotivne stabilnosti i olakšanja!

Mars iz astrološkog polja ljubavi u vaš život doneće mnogo akcije i želje za dešavamjima! Ukoliko partner oseti da vam je dosadno i da vrdate može doći i do sitnih provokacija.

Krajem meseca većini slobodnih Riba, Venera donosi jako lepu komunikaciju, ali i konačan susret sa nekim koga dugo žele. Moguće je da je jedan zauzeti Bik ili Blizanac konačno slobodan i da je pravi trenutak da vi nastupite.

POSAO I FINANSIJE

Sa Marsom iz polja kreativnosti i sreće bićete miljenici zvezda u junu mesecu.

Ukoliko je vaš posao povezan sa kreativnošću i umetnošću bilo koje vrste, ali i javnim poslom, doživećete velike i pozitivne promene između 7. 14. juna.

Pun Mesec iz vašeg polja karijere i uspeha doneće vam oko 9. juna javna priznanja i pohvale, ali i moguće unapređenje i povišicu!

Saradnja sa strancima doćiće spontano i ne bi bilo loše da iskoristite kontakt sa Ribom, Blizancem ili Jarcem i unapredite svoje poslovamje!

Venera iz vašeg astrološkog polja komunikacije doneće vam oko 19. juna zanimljiv poziv i razgovor koji bi mogao da promeni tok vaše karijere, ali i donese ponudu za nov posao! Otvorite se za nove mogucnosti.
 

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrofon21


>