Style

Ljubav

Kod sudbine: Vaš datum rođenja naziva se broj duše!

Vaš datum rođenja naziva se broj duše, u njemu se krije vaš kod sudbine, a baš on u spoju sa horoskopskim znakom može otkriti da li nas čekaju teži ili lakši putevi kroz život.

Kod sudbine: Vaš datum rođenja naziva se broj duše! Svet Plus




Astrolozi tumače osobine znakova, karakterne crte, prirodu ličnosti, položaj planeta, ali u kombinaciji sa numerologijom, ovaj spoj nam može dati precizniji uvid šta je zapisano u našoj sudbini.

Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte da li ste rođeni na dan koji zrači vibracijama srećnog života:

Ovan
Kao vatreni znak Zodijaka, Ovan je veoma energičan. Oni su prizemni ljudi koji vole i znaju da rade mnoge stvari istovremeno, ali im je potrebna ravnoteža, jer takva osoba ima snažnu energiju koja može da spali sve što joj se nađe na putu.


Najsrećniji datumi rođenja: 8, 2, 24, 29.


Bik
Voli stabilnost, tradicionalan je i posvećen izuzetno poslu. Bikovi su hedonisti koji uvek teže uživanju i radosti.

Najsrećniji datumi rođenja su: 2, 5, 30.



Blizanci
Imaju jasnu motivaciju da ispune ciljeve i akcije, ali često ne znaju kako da u sebi pomire dve suprotstavljene želje. Uvek im je potreban jasan plan i neophodna je ravnoteža duhovnog i materijalnog za potpuno ostvarenje njihovih potencijala.

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 19.



Rakovi
Rakovi imaju puno pozitivnih osobina, ali postoje i osobine koje ga sprečavaju da razvije svoje potencijale. Rakovi su vrlo nežni, emotivni i puni ljubavi, ali su skloni niskom samopouzdanju i negativnim mislima. Ako se toga oslobode, mogu biti zaista srećni.

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 7, 8, 12, 30.







Lav
Veličanstven i ponosan znak. Uvek zna ko mu je potreban i kako da dobije ono što želi da ima. Ali ne uspeva uvek da ispuni sve onako kako očekuje. Lav može da rizikuje i bude arogantan i to mu ne ide uvek u prilog. Na svu sreću, Lav ovo može da promeni i zagospodari svetom radosti i uspeha.

Najsrećniji datumi rođenja su: 4, 8, 12, 22, 30.



Devica
Zemljani znak zodijaka jedan je od najtemeljnijih i najinteligentnijih, ali i nesumnjivo sklonih materijalnom. Device su sklone pažnji prema detaljima i sentimentalnosti, pa iz tog razloga većina predstavnika ovog znaka posvećuje mnogo vremena uspomenama i zaslugama iz prošlosti.

Najsrećniji datumi rođenja su: 2, 6, 19, 28, 30.



Vaga
Ovaj znak je vrlo emotivan, ali i željan napredovanju u karijeri. Kod njih je teško pomiriti sanjarsku prirodu i racionalnu stranu ličnosti. Uglavnom su talentovane, umetničke duše, a u ljubavi su sklone idealizaciji i iluzijama.

Najsrećniji datumi rođenja su: 7, 8, 9, 10, 28.

Vage koje su rođene na ove datume stiču poverenje u svoje postupke, što pomaže neodlučnim Vagama u donošenju važnih odluka. Takođe, brže napredovati na karijernoj lestvici i ostvaruju se u svim oblastima života.


Škorpija
Napreduju u karijeri iznova, ali Škorpije ponekad ne biraju dobra sredstva. Stalno žele da budu najuspešnije, a visoke ambicije im često donose teret. Teže ravnoteži u svim oblastima života.

Idealni datumi rođenja za sve Škorpije su 1, 2, 6, 10 i 29 dan u mesecu.






Strelac
Vatreni znak koji uvek teži nekoj novoj avanturi. Želi da napreduje u poslu, razvija se i stalno poboljšava svoje sposobnosti. Iznutra krije se nežna duša koja je spremna svakome da pruži ljubav.

Povoljni datumi za one koji su rođeni pod znakom Strelca biće 8, 18, 23 i 28.



Jarac
Ima karakteristike tvrdoglavog i prilično pragmatičnog znaka. Uprkos tome, Jarčevi su snažni i imaju samopouzdanje. Oni mogu stvoriti željeno okruženje, ugoditi sebi i imati jasne namere. Nažalost, veliki potencijal se možda neće ostvariti iz različitih razloga. Neki od njih imaju problem sa egom, postoji rizik od raznih zavisnosti ili se sve radi bez puno razmišljanja.

Povoljni datumi rođenja: 1, 5, 3, 11, 23.


Vodolija
Prilično fiksiran znak, iako ima šarm i kreativan duh. Vodolije su fascinirane prirodom i energijom koju ona emituje. Vrlo su povezane sa životinjama. Poseduju razna znanja o različitim oblicima života i stalno teže da se usavršavaju.

Najbolji datumi rođenja za ovaj znak su 1, 6, 7, 8, 12, 14.



Ribe
Mogu se smatrati najtajanstvenijim od svih znakova. Oni imaju vrlo tanku granicu između materijalnog i duhovnog sveta, a ponekad ona i ne postoji. Za razliku od mnogih drugih znakova Zodijaka, Ribama nedostaje realnost – njih uvek vode srce i snovi. Potrebna im je unutrašnja svest i ravnoteža. Kada to uspostave, put do uspeha biće mnogo lakši.

Najbolji datumi rođenja za ovaj znak su 7, 9, 10, 12, 18, 27, 28 dan u mesecu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>