Style

Ljubav

Horoskop: Najgore svekrve rođene su u ovim znakovima Zodijaka!

Najgore svekrve rođene su u ovim znakovima Zodijaka, bar tako tvrde astrolozi! Imaju sklonost izazivanju nesloge između svojih sinova i njihovih partnerki. Pogledajte šta kaže horoskop o svekrvama!

Horoskop: Najgore svekrve rođene su u ovim znakovima Zodijaka! Svet Plus
Ovan

Ovan je znak koji ima tendenciju da sve kontroliše i često misli da sve razume i zna najbolje, te da je baš njegovo mišljenje najispravnije. Svekrva Ovan često jasno i glasno ukazuje na činjenicu da ima više iskustva od vas i da zbog toga ima pravo da se bavi vašim životima. 

Najbolji način da se slažete sa svekrvom Ovnom je da kažete DA i nastavite dalje po svom. Nepotrebno je iznositi svoje mišljenje, jer svekrva u znaku Ovna se svakako sa njim neće složiti. Iako je sveprisutna i kontroliše sve, ova svekrva je zaštitnički nastrojena prema svom detetu, ali i prema snaji.Strelac

Svekrva Strelac je veoma vezana za svoje dete, pa kada dođe dan da se dete osamostali i oženi ova mama postaje očajna i oseća se usamljeno. Svekrva Strelac na kraju svoju snaju vidi kao rivalku koja joj krade ljubav sina. Takođe očekuje da je snaja u tome potpuno razume.

Lav

Majke Lavovi obožavaju kada dobijaju pažnju svojih sinova. Dakle, ako svekrva Lav primeti da joj sin provodi puno kvalitetnog vremena sa svojom suprugom, postaće veoma ljubomorna. U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim sinom.Rak

Ako je vaša svekrva rođena u znaku Raka, naoružajte se svim strpljenjem sveta, trebaće vam. Od svih svekrva je ubedljivo najnametljivija. Možda će vas zvati 10 puta dnevno da bi se uverila da je njeno dete dobro, da ima čistu odeću i da je jelo.


Škorpija

Svekrva Škorpija ne veruje ljudima lako, tako da ćete morati da se podvrgnete mnogim testovima i taman kada pomislite da ste prošli i da vam ona konačno veruje, otkrićete da vam još uvek ne veruje u potpunosti.

Svekrve u znaku Škorpije su radoznale i sklone ogovaranju i postavljanju previše pitanja, što tera snaje da drže distancu.Vodolija

Veoma je teško predvideti njeno ponašanje ili razumeti šta svekrva Vodolija misli. Međutim, ona je organizovana i voli pravila. Voli da se okružuje inteligentnim ljudima koji su uspešni, pa ako spadate u takve ona će se prema vama odnositi sa puno poštovanja i tretiraće vas kao svoju ćerku.


Ribe

Svekrva u znaku Ribe je jedna od najljubaznijih svekrva. Ako prolazite kroz nešto teško, ne ustručavajte se da tražite njenu pomoć, ona će vam dati savet koji vam je potreban. Međutim, pošto je sama osetljiva osoba, izbegavajte da je kritikujete jer će se osećati loše i to bi moglo da bude veoma dramatično.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nportal.rs


>