Region

Svet

Region

Vreme zla epizoda 9: Nemci napadaju Rusiju! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 9. biće emitovana na RTS-u u subotu 21. maja u 20 časova. Nemci napadaju Rusiju. Milun to saopštava Bogdanu, koji se polako oporavlja. 

Vreme zla epizoda 9: Nemci napadaju Rusiju! (VIDEO) Foto: Promo

Vreme zla epizoda 9:

U flešbeku vidimo Bogdanov i Monikin poslednji razgovor i njegov povratak za Jugoslaviju. Nađa nastavlja romansu sa Francom, iako počinju da je ogovaraju po komšiluku. Poverava se Mileni, koja je savetuje da ostavi Franca, na šta joj ova odbija poslušnost.

Petar se krije ispod Avale u kući sa Rahelom. Nemci napadaju Rusiju. Milun to saopštava Bogdanu, koji se polako oporavlja. Dušanka savetuje Ivanu i Mileni da idu u Prerovo. Oni odluče da je poslušaju i odlaze kod njihovog rođaka Adama.

Nađa se po prvi put ne odaziva na Francov poziv i izostaje sa njihovog sastanka. Iskoristivši to što Nađa počinje da oseća krivicu zbog veze sa Nemcem, Petar je vrbuje za posao – da prenosi poruke dok je kog gospođe Ruper sa Francom.


Bogdan se seća Milenine posete. Odlučuje da iz Slavkovice ode u Beograd prerušen u seljačko odelo. Bogdan luta po Beogradu, odlazi kod Lukovića. Bora Luković je zabrinut zbog ponude generala Nedića da se pridruži njegovoj vladi. Nađa jedina podržava Boru da učini po svojoj savesti vezano za Nedića.
Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>