Zadruga

Parovi

Dia Kostić oplela po Dalili! Radila si za 20 franaka! (VIDEO)

Radila si za 20 franaka! Dia Kostić oplela po Dalili Dragojević! Iznela je šokantne detalje, stvari koje kako kaže nije videla ali ih je čula od drugih. Rekla kazala ili ne, uspela je da iznervira cimerku.

Dia Kostić oplela po Dalili! Radila si za 20 franaka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nova zadrugarka Dia Kostić iznela šokantne tvrdnje i ispričala da se Dalila Dragojević bavila prostitucijom, te da je usluge pružala za 20 franaka.


- Čula neke stvari u Švajcarskoj, ali ne mogu da tvrdim nešto što nisam videla. Meni su rekli ljudi koji poznaju Dalilu i Aleks da imaju poruke koje su im pisale. Za Dalilu sam čula za koliko je novca išla, 20 franaka, to je 20 evra, u to vreme tada - rekla je Dia i šokirala cimere.


- Je l' si normalna da te pitam? Iznosiš ozbiljne optužbe ovde - uskočila je Dalila.

- Lepo slušaj i nemoj da mi stavljaš nešto u usta! Ne znam što se nerviraš ako to nije tačno, to je bilo pre rijalitija.Ti si luda! Znam zašto se ti nerviraš Dalilče... Ja se tebi nisam obratila, ti si prišla meni - rekla je Dia Kostić.

- Tebi je ovo smešno, ti si upala ovde i zanimljivo ti je da praviš zvrčke. Možda je tebi normalno da te nazivaju prostitutkom koja radi za 20 franaka, meni nije! Ne želim da vidim osobe takve kao što si ti - vikala je Dalila Dragojević.

- Ja ako ti se zakačim, neće ti biti dobro! Ti si jedna obična nula za mene, pokazala si to celom svetu, a ne meni - odbrusila joj je Dia.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>