Region

Svet

Indi Aradinović raskinula veridbu sa momkom iz Kopenhagena!

Pevačica Indira Indi Aradinović raskinula je veridbu sa verenikom iz Kopenhagena, posle dve godine. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo...

Indi Aradinović raskinula veridbu sa momkom iz Kopenhagena! Screenshoot/Instagram
Pevačica Indira Indi Aradinović raskinula je veridbu sa verenikom iz Kopenhagena. Kako prenose mediji, pevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti.


- Indi je dve godine uživala u ljubavi sa verenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa. 


Svoju zaljubljenost nije krila pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega - otkriva izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.


- Toliko su delovali srećni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo - kazao je izvor za Kurir.

Pevačica je potvrdila vest:

Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma "Mafijaš" sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena - rekla je Indi, koja ovog leta priprema neverovatne projekte.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>