Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 16. maja do 22. maja 2022!  Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Pojačajte hidrataciju, bilo kroz povećan unos vode, čajeve, voćne sokove – bilo kroz namirnice koje ćete koristiti. Neka na vašem stolu što češće bude povrće u svim varijantama. Slatkiše izbegavajte.

Ljubav

Vaša je vladarka Venera u ovom periodu satkana od vatre, strasti, impulsivnosti, akcije. Za slobodne Vage je ovo skroz ok – jer, možete da pokažete sebe u drugačijem svetlu, da se opustite, ludirate. I sve je ovo dobro dok se igrate i flertujete, ali pazite da se ne zaigrate pa da uskočite u odnos koji je čudan, mutan, nedefinisan, možda tajne prirode. Nemojte da posle bude od igračke – plačke. A zauzete Vage i njihov odnos sa voljenom osobom – red nečega, red ničega, red akcije, red stagnacije, red uzbuđenja, red razočarenja. Jedan gorko slatki emotivni koktelčić za vas. A, da…..I vi možete da brljate. Nemojte.

Posao

Kad biste vi mogli da pohvatate na šta vam sve odlazi novac i da uspete da kontrolišete svoje impulse kada je razbacivanje para i trošenje u pitanju….pa gde bi vam bio kraj. Imate vi solidne prilive, ali pare lete na sve strane….Što se ostalog vezano za poslovni segment tiče – uglavnom je tu situacija u redu. Mnogo se očekuje od vas, ali vi mnogo i dajete. Povremeno može biti nekih kratkih zastoja ili nerazumevanja sa kolegama i saradnicima, ali uglavnom uspevate da sve završite na vreme.

Zdravlje

Povrede, prehlade, alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potrebni su vam lagani obroci koji neće praviti problem vašem varenju, a koji će vam istovremeno donositi dovoljno energije koja vam je u ovom periodu neophodna.

Ljubav

Eto pomračenja Meseca u vašem znaku na samom početku nedelje. Kao da već do sada niste bili pod pritiskom vezanim za porodicu i partnerske odnose – ovo planetarno dešavanje ukazuje da se proces promena samo nastavlja kod vas. Jer, treba očistiti ono što ne valja, a ono što je dobro treba podići na viši nivo. I vi lično se menjate – sazrevate i jačate kroz težinu, rastete. Trudite se da komunikacija sa voljenom osobom bude korektna. Isključite ego, ali isključite i očekivanja i pogledajte realno situaciji u oči. Slobodne Škorpije – mašta, snovi i nada su živi i budni. A u realnosti – sa jedne strane stoji prošlost, usamljenost i tuga, a sa druge – priče u koje vas vuku strasti i zanosi.

Posao

U prvoj polovini sedmice bićete neorganizovani, skloni zaboravnosti i pravljenju grešaka. Imaćete odličnu ideju i plan, ali će realizacija praviti problem jer će nešto faliti – papir, vreme, pravi ljudi da vas podrže. Ili će pak dolaziti do čudnih situacija koje će vam samo glockati živce. Saplitaćete se, ali nastavljati dalje. I sve to što je pravilo problem ćete uspeti da rešite – nekad uz pomoć štapa i kanapa – ali rešićete. Pare vam dolaze, ali ste vi trenutno kao pušteni sa lanca kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Sinusi, alergije, pritisak, glavobolje.
 

STRELAC

Hrana

Povrće bi i dalje trebalo da bude na prvom mestu u ishrani. Najviše bi vam odgovarali brokoli, šargarepa, kupus, mladi luk, tikvice i paradajz. Izbegavajte slatkiše i trudite se da unosite što više tečnosti.

Ljubav

Uglavnom će sve u vašim partnerstvima funkcionisati kako treba. Biće lepih momenata, biće uživanja i radosti, biće sklada i uklapanja. Ok, biće i nekih povremenih zastoja, doći će do trenutnog nerazumevanja ili zbunjenosti, možda ćete čak u nekom momentu posumnjati jedno u drugo – ali sve je ovo sada brzo i lako rešivo i da se ispraviti i nastaviti dalje – uz veliku količinu smeha i optimizma. Što se slobodnih Strelčeva tiče – još vi vučete neke kočnice koje vam smetaju da budete baš baš opušteni. Još vi vučete neke misli koje opterećuju. Ali ipak – radujete se svakom danu i ljudima u njemu.

Posao

I poslovno će biti petljancija, naročito u prvoj polovini sedmice. Može biti i nekorektnog odnosa kolega prema vama, možda ćete se jedva uzdržati da nekom od saradnika ne kažete baš sve ono što mislite, može da se desi i da vama bude „uvaljen“ najteži posao i najkomplikovanije obaveze. Ali ništa od ovoga ne može da vam napravi pravi problem. Jer vi ćete svojom energijom koja iz dana u dan raste i širi se uspevati da sve obavite više nego dobro. Zabrinuti ste malo jer se troškovi povećavaju.

Zdravlje

Osetljivost na promene vazdušnog pritiska. Potrebno vam je više opuštanja, kretanja, šetnje.

 

JARAC

Hrana

Trebali bi da smanjite začine i da ishranu više bazirate na svežem povrću – najpre u vidu salata, ali ga možete konzumirati i kao grilovano ili bareno. Meso možete u umerenim količinama.

Ljubav

Nervoza je pojačana u partnerskim odnosima. Može biti više razloga za to – partnerova promenljiva raspoloženja, povremeni problemi u vašoj komunikaciji i nerazumevanje, rešavanje nekih bitnih porodičnih ili stambenih pitanja, pa čak i povremeni naleti sumnje i ljubomore. A možda je i nešto deseto – vi najbolje znate šta bi to moglo biti. U svakom slučaju, oscilacije će postojati i dani pred vama neće baš biti uvek jednostavni i laki za izgurati. Slobodni Jarčevi – ako upoznajete nekog novog ili pokrećete novu ljubavnu priču – hemija koja je prisutna vam može malo zamagliti pogled. Ukoliko želite da obnovite neku staru priču, ponovo pokrenete kontakt – dvoumićete se i razmišljati šta da uradite.

Posao

Konjunkcija Marsa i Neptuna u polju koje se vezuje za informacije, dogovore, komunikaciju – već neko vreme čini da se osećate nesigurno, da razmišljate da li se nešto krije od vas ili da smatrate da neko iz vaše poslovne okoline radi protiv vas, podmeće vam ili širi netačne informacije. Bitno je da pratite situaciju – vrlo brzo ćete otkriti šta je od ovoga istina a šta ste malo preuveličali. Generalno – poslovni tokovi će biti nešto usporeni, ali ne bi trebali da vam donesu veću problematiku.

Zdravlje

Alergije, vrtoglavice, problemi sa pritiskom.

 

VODOLIJA

Hrana

Ukoliko ste fizički aktivni možete birati kaloričniju hranu, ali ukoliko ste statični što je već više moguće – vaši obroci bi trebali da budu lagani sa manje mesa i mesnih prerađevina, a više povrća.

Ljubav

Porodični odnosi i obaveze, kao i briga oko članova porodice i u ovoj će nedelji biti prioritetni. Oko ovakvih situacija može povremeno dolaziti do tenzije između partnera i vas. No, sa druge strane – kod oboje je naglašena potreba za opuštanjem i nekom lepšom stranom života, pa ćete itekako umeti da podstaknete jedno drugo i provedete fine i aktivne momente zajedno. Slobodne Vodolije – jednim delom ste se pomerili i pokrenuli, a prave aktivnosti vas čekaju od poslednje nedelje maja. Nekima od vas stoji vrlo interesantan kontakt ili susret u drugom delu sedmice. Može novo, a može i staro.

Posao

Pomračenje Meseca u vašem polju karijere govori da Vodolije ulaze u poslovno vrlo interesantnu, ali i napetu fazu. Od vaše spremnosti da maksimalno odgovorite na zahteve koji će se postaviti ispred vas zavisiće da li ćete u potpunosti ili samo delimično iskoristiti šanse koje vam se u narednim mesecima nude. Prva polovina sedmice će biti protkana gužvom, nervozom i verovatno nećete moći da se organizujete kako treba. Drugi deo nedelje donosi olakšanje, rasterećenje i rešavanje problema.

Zdravlje

I mentalno i fizički naporna sedmica je pred vama.

 

RIBE

Hrana

Riba je uvek dobrodošla na vašem meniju, a možete konzumirati i piletinu i ćuretinu. Slatkiši su vam i dalje  slaba tačka, pa pokušajte da ih zamenite voćnim salatama, crnom čokoladom.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će kasniti, zastajati, biće nerazumevanja i pogrešno protumačenih reči i postupaka. Neće sve ovo biti samo krivica voljene osobe – preispitajte malo i sopstvene postupke i način ponašanja, pa ćete shvatiti da postoji greška i kod vas. No, gde postoji volja, tu postoji i način – pokušajte da ne budete tvrdoglavi i impulsivni i da se više potrudite da se objasnite i razumete. Ne mučite sebe sumnjama i strahovima, a voljenu osobu nemojte „kažnjavati“ ćutanjem. Slobodne Ribe – strasti vas mogu uvući u priču koja na prvi pogled deluje zamamno i zanosno. Na drugi….pa, videćemo.

Posao

Nemojte forsirati sebe niti očekivati da nešto možete završiti očas posla. Postoji tendencija da sve ono što na prvi pogled bude delovalo kao izuzetno lako – na kraju vam izvuče veliku količinu nervoze i snage. Nudi vam se šansa da rešite nešto što je bilo u zastoju ili da ponovo pokrenete dogovore, projekte sa starim saradnicima. Ovo bi moglo da bude povoljno po vas i da vam donese finansijsku korist. Pokušajte da se organizujete i da svoje vreme rasporedite na najbolji način da ne bi dolazilo do zastoja.

Zdravlje

Povedite više računa o ishrani. Problemi sa grlom i sinusima.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom


>