Region

Svet

Oglasio se Miša Grof: Vidoje je preminuo usled popuštanje rada srčanog mišića!

Oglasio se Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića i obavesti javnost o rezultatima obdukcije. Vidoje je preminuo usled popuštanje rada srčanog mišića!

Oglasio se Miša Grof: Vidoje je preminuo usled popuštanje rada srčanog mišića! Screenshoot/Youtube
Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof ostao je bez sina jedinca Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo, a kako kaže u svojoj prvoj izjavi nakon tragedije koja se dogodila, tuga je sve veća.

"Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića", rekao je Miša Grof i dodao:


"Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!"Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.


Porodica preminulog Vidoja Ristovića obavestila je danas porodicu i prijatelje o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

"Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova".

Suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60 godina.

Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. 

Svi prijatelji i članovi uže i šire familije očajni su što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo


>