Region

Svet

Rada Manojlović i Haris raskinuli nakon šest godina!

Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli nakon šest godina zajedničkog života pod istim krovom! Pevačica je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli...

Rada Manojlović i Haris raskinuli nakon šest godina! Screenshoot/Instagram
Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića navodno se dogodio nakon čak šest godina života pod istim krovom.Rada Manojlović je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio. 


Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.


Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.- Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem - kazala je Rada.

- Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - dodala je pevačica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>