Zadruga

Parovi

Kako je Zolin drug Ivica završio u policiji zbog Miljane Kulić! (VIDEO)

Zolin drug Ivica je ispričao kako je završio u policiji zbog Miljane Kulić! Marija je nagovorila da njega i Zolu prijavi da su je tukli... 

Kako je Zolin drug Ivica završio u policiji zbog Miljane Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivšeg zadrugara Đoleta VIP Kralja, koji je došao kao podrška Martini, ali i Ivicu, Zolinog druga u emisiji "Izbacivanje".


Ivice, upoznao si Miljanu, kako ti deluje ova priča sada? - pitala je Dušica.

Pa, Zola je pravo zaljubljen što se tiče Miljane, do ušiju. Ali ovo što se dešava je najbolje i po Miljanu i po Zolu. Oni su bili gosti kod mene više puta. Vodila se polemika oko tog duga, taj dug se sveo na 3.500 evra. Koliko Zola zapravo duguje Miljani. U međuvremenu kad je on nabrojao stvari koje mu je ona uništila, došlo je do toga da joj duguje 500 evra. Ali eto, i to su nekako poravnali sa tom nekom kockom, on njoj, ona njemu... - ispričao je Ivica.


Ivica je ispričao i kako je vozio Miljanu Kulić do Beograda da bi videla Zolu, a da mu je ona napravila neprijatnu situaciju.

U putu je zove Marija, da me prijavi policiji... Da mene zaustave za te 3.000 evra dok se Zola ne pojavi. Ja joj rekao da nije u redu to što radi. I kad smo stigli do Beograda, prva pumpa na ulasku, vidim policiju, i uđem da popijem kafu. I dolazi policija i pita me da li sam tukao Miljanu. To joj je Marija rekla da uradi, kao da smo je Zola i ja tukli. Odvedu me tamo, ona ćapi moj mobilni i kaže da je telefon njen. Nju su pustili odmah, mene čekali da ispričam sve, posle su me pustili, videli da Miljana laže. Dok Zola spava, ona naruči taksi i kocka se... U tri jutra je otišla, vraćala se oko pet, ja pitam Zolu da vidi da li ima nešto novca - nastavio je Zolin drug.


Ona je nama drugačije pričala, da je donosila hiljade evra kod Zole u Bosnu - dodao je Đole Kralj.

Zadrugari znaju da laže, ali se plaše da kažu. Pogledajmo kakve su bile "Nominacije" - ispričao je Ivica.
 

Rođak Nenada Macanovića opleo po Miljani Kulić!

 
 
 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>