Ljubav

Style

Ljubav do 1. maja za tri znaka Zodijaka!

Horoskop predviđa ljubav do 1. maja za tri znaka Zodijaka! Kako nedelja odmiče, mogli biste da zakopate ratnu sekiru i otpustite sve dugotrajne ljutnje u ljubavi i životu.

Ljubav do 1. maja za tri znaka Zodijaka! Svet Plus



Danas 27. aprila, Venera se ujedinjuje sa Neptunom u Ribama, pojačavajući vašu dobru prirodu i empatiju i bacajući blistav sjaj na vaš romantični svet. Možda ćete osetiti udare oproštaja u svom srcu, a ako to osetite, sledite ih.


Kada Venera zapleše sa Jupiterom u Ribama 30. aprila, neka igre počnu! Kosmički ste usklađeni da biste omogućili maksimalno uživanje u svom životu, posebno u romantičnim poduhvatima. Prepustite se svojim čulima odličnim vinom, društvenim događajima, pa čak i plesom.

Ovo je sve u vezi sa glavnim događajem: pomračenje Sunca u Biku koje će se odigrati 30. aprila. Pomračenja imaju moć da donesu značajnu promenu u trenutku, donoseći sve (ili bilo koga) što nam više ne služi.

Ako ovo pročitate i odmah pomislite na osobu, posao ili scenario, ovo je vaš trenutak za totalni remont.



Blizanci
Vaša nedelja počinje senzualnim izlaskom kada Merkur u Biku u četvrtak formira trigon sa Plutonom u Jarcu. Lako je izgraditi jake emocionalne veze sa ljudima kroz privatnu komunikaciju ako verujete da vam oni zaista štite leđa.

Posle duge dve nedelje držanja jezika za zubima, spremni ste da ponovo podelite svoje misli i ideje kada Merkur u petak uđe u vaš znak. Vaša vladajuća planeta će biti u vašem znaku duže nego inače, pa je iskoristite u svoju korist.

Organizujte sastanke, držite predavanja, predstavite ideje, vodite živahne diskusije. Razgovarajte o svemu sada, Blizanci!

Međutim, ostanite kod kuće i zadržite misli za sebe tokom pomračenja Sunca u Biku i vašoj zoni privatnosti u subotu.

Pomračenje Sunca vas podstiče da se fokusirate na ono što se dešava u vašem unutrašnjem svetu umesto na ono što se dešava oko vas. Uzmite predah!






Rak
Posle nedelja razmišljanja o tome kako da pomognete svetu, sada je vreme da razmislite kako da pomognete sebi kada Merkur u petak uđe u Blizance.

Situacija u vašoj zoni isceljenja podstiče vas da se već jednom pobrinete o sebi. Ako se osećate izgorelo odvojite trenutak da se povučete i izlečite.

Međutim, odvojite vreme da se umrežite tokom pomračenja Sunca u Biku u subotu. Pomračenje u vašoj društvenoj zoni podstiče vas da proširite svoj društveni krug na načine koji mogu unaprediti vašu karijeru.

Od pridruživanja grupama investitora do prisustva srećnom događaju.

Te veze bi mogle da dovedu do moćnih partnerstava za vas kada Venera u Ribama formira sekstil sa Plutonom u Jarcu u nedelju. Ako ste tražili kreativnog partnera, saputnika ili samo partnera u zločinu, možda ćete ga pronaći danas.







Lav
Sve oči (i uši) su uprte u vas kada Merkur u petak uđe u Blizance, čineći vas centrom pažnje. Merkur u vašoj društvenoj zoni čini idealno vreme za pričanje priča, upuštanje u sočne tračeve, pa čak i za širenje istih.

Sticanje novih prijatelja je sada lako sa vašom oštroumnošću i beskrajnim šarmom.

Iskoristite vikend da počnete da razmišljate o budućnosti tokom pomračenja Sunca u Biku u subotu. Pomračenje u zoni vaše karijere podstiče vas da bolje pogledate kuda idete u svojoj karijeri.

Možda je vreme da napravite neke promene kako biste se postavili na pravi put.

Zatražite pomoć svojih najbližih prijatelja kada Venera u Ribama u nedelju formira sekstil sa Plutonom u Jarcu.

Oni mogu da vas smatraju odgovornim dok krenete na pravi put donošenjem dobrih odluka.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>