Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 25. aprila do 1. maja 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

U vašoj ishrani bi povrće trebalo da bude najzastupljenija namirnica. Više vitamina i minerala u ishrani uticaće blagotvorno na vaš imunitet, ali i doprineti opštem čišćenju organizma. Što više tečnosti.

Ljubav

Planetarni raspored u ovoj nedelji pokazuje dve naglašene situacije kod zauzetih Ovnova. Prva je – pripremate iznenađenje za partnera i u mnogim vezama u ovim danima može doći do veridbe ili prosidbe, a kod onih koji su već u braku – lepih zajedničkih planova. Druga je – ošašaviće vas totalno nešto tajno i zaronićete u to iz sve snage – da li ćete imati mirno more ili će vas uskoro oluje olupati – e, to će vreme pokazati. Slobodni Ovnovi – emocije vas vuku i koliko god im se opirali – pa, izgleda da su trenutno jače od vas. Nemojte samo da se zatreskavate u prevarante, one koji obećavaju ili zauzete.

Posao

Početak nedelje donosi suočavanje sa problemima, odlaganjima ili otežanjima u planovima, projektima, dogovorima, papirološkim pitanjima. Prisutan je i napet i komplikovan odnos sa starijim saradnicima ili nadređenima. Delimično pomračenje Sunca dešava se u polju finansija i ličnih vrednosti – ukazujući da je ovo segment u kojem će uskoro doći do velikih promena. Kod nekih – naglašeniji troškovi u ovom periodu. Kod drugih – mogućnost većih novčanih priliva. Pa kako vam zapadne….

Zdravlje

Želudac, sinusi, alergije, glavobolje, problemi sa spavanjem.

 

BIK

Hrana

Dopunite svoje obroke salatama i ubacite više zeleniša u ishranu – bilo da su u pitanju zelena salata, mladi luk, zelje, blitva. Sok od cvekle ili od paradajza popraviće vašu krvnu sliku, ali doneti i više energije.

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca koje se dešava u vašem znaku krajem nedelje ukazuje na velike promene u partnerskim odnosima. Kod nekih od vas – od ove sedmice emotivni život će postajati sve prijatniji, odnos sa partnerom bliskiji a polako će početi i da se oblikuju veliki planovi za vašu budućnost. Kod drugih – do teškoće u komunikaciji će doći već početkom nedelje – ukoliko ih ne rešite, problem se samo može produbljivati. Slobodni Bikovi – emotivne prilike su otvorene pred vama, neke vrlo dobre a neke baš i ne. Na vama je da prepoznate šta je ono što vredi a šta je prenaduvano, tajno ili šarena laža.

Posao

Pritisak na vas od samog početka sedmice. To može biti pritisak od strane starijih kolega ili nadređenih, pritisak obaveza, ali i jurenje rokova koji pokušavaju da vam izmaknu, loša komunikacija sa klijentima ili saradnicima, papirološke greške i problemi sa dokumentacijom. I pored te presije i težine koja vam stoji nad glavom – prilično ste vi dobro i možete regulisati sve na najbolji način. Nekima od vas otvara se od ove sedmice šansa za promenu – novo radno mesto, nov posao ili povećanje finansijskog dela.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, osetljivost grla, moguće hormonske i meteoropatske tegobe.

 

BLIZANCI

Hrana

Neophodna je lagana ishrana, kao i pojačan unos tečnosti. Voda, čajevi, sokovi  od svežeg voća ili kombinacije voća i povrća. Potrebno je da svoj organizam očistite I malo se uvedete u red.

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca u polju podsvesti i tajni uticaće negativno na one Blizance koji nešto sakrivaju od voljene osobe (najpre flertovanje ili ljubavnu aferu) jer može doneti opterećenost, pogrešne poteze, strahove i nesigurnost. Kod svih ostalih – možda niste baš zadovoljni trenutnom situacijom sa partnerom ali realno gledano – vaš odnos sada je prilično korektan. Možda se ne razumete baš uvek, ali emocija i povezanost postoji. Slobodni Blizanci – i jeste i nije period za ljubav. Jeste – ako ne žurite i ukoliko vas interesuje osoba koja nije zauzeta. Nije – ako imate nameru da uđete u nešto tajno.

Posao

Itekako od ove nedelje mogu krenuti veće promene u poslovnom sektoru. Neke od vas očekuje napredovanje, poboljšanje finansija ili pak – čvrsto obećanje da će se vaša situacija promeniti na bolje u skorijem vremenskom periodu. Moguće je i da će pojedini ostvariti isplative tajne dogovore. Jedino što bi trebalo da vam bude prioritet jeste da ono što radite ili dogovarate bude po zakonskim normama. Skretanje u „sivu zonu“ će vam doneti problem – nekima odmah sada, nekima u narednom periodu.

Zdravlje

Moguće povrede, reumatski bolovi. Mlađi – problemi sa grlom, glavobolje.

 

Šta koji znak horoskopa kaže, kad mu kažeš Volim te!
RAK

Hrana

Oscilacije u raspoloženjima uticaće i na oscilacije po pitanju apetita i načina ishrane. Možete u ovoj sedmici više posezati za slatkišima, naročito u danima oko vikenda. Pokušajte sa voćem, zdravije je.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – nemojte u tajne, nemojte u ćutanje. Čak i ako odnos nije najsjajniji – ima šansi za popravljanje, ali se one neće dogoditi same od sebe, potrebno je da se istinski otvorite jedno pred drugim. U suštini, sada će funkcionisati sve ono što je na pravoj emociji sazdano i moći će da se ispravlja i sređuje. Slobodni Rakovi – neke zaista divne ljubavne priče se sada mogu pokrenuti. Samo nemojte u odnose sa zauzetima ili sa onima koji su daleko od vas. I naravno – nemojte da kod vas sve ostane samo na sanjarenju, maštarenju i ljubavnom filmovanju a da ne uradite ama baš ništa konkretno.

Posao

Ako postoji šansa da se nešto dobro pred vama otvori ili da se zaključi neki zaista fin posao ili da dobijete nešto za čim čeznete – bilo da je u pitanju finansijski deo, napredovanje ili promena radnog mesta – onda je vreme sada. Neće se skoro ponoviti ovako jaka planetarna podrška za vas – uradite sve ono što je u vašoj moći da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju šansi, prilika, podrške – navijamo da vam donesu pomake na bolje.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi. Mogući problemi sa ušima.

 

LAV

Hrana

Napravite bolji raspored obroka – jedite češće, ali količinski manje. Neka na vašem stolu najviše bude svežeg povrća kroz salate, ili grilovanog, barenog. Izbegavajte jake začine, testa, grickalice i slatkiše.

Ljubav

Najizraženiji će biti zastoj ili problem u komunikaciji, ćutanje ili nerazumevanje između partnera i vas. Vi možete pokušavati da balansirate i prilagođavate se – ali druga strana je i za svo strpljenje koje trenutno posedujete – previše zahtevna, komplikovana i teška kao crna zemlja. Bilo da ćutite ili se iscrpljujete u „pregovorima“ situacija je slična – teško će se doći do rešenja ili dogovora, zaključka koji odgovara obema stranama. Slobodni Lavovi – eventualno neke strasti, eventualno neka sporadična komunikacija ili ista takva dešavanja, eventualno sanjarenje i maštanje o ljubavi. Nešto stabilno – vrlo, vrlo teško.

Posao

Ni sa kolegama i saradnicima, pa čak i nadređenima nećete imati baš bajnu komunikaciju i razumevanje, pa malo povedite računa da neki sitni konflikti ne prerastu u krupan problem. Delimično pomračenje Sunca dešava se baš u vašem polju karijere – period pred vama će svakako doneti promene a u kom pravcu će one ići – pokazaće vreme. Ukoliko vas prati pa makar i maleno zrno sreće – već u ovoj sedmici jedna od promena bi mogla biti i pojačanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Stariji Lavovi – zglobovi, kolena, vratni deo kičme. Mlađi – problemi sa grlom.

 

DEVICA

Hrana

Čim se malo uvedete u red po pitanju ishrane – odmah se osećate neuporedivo bolje – pa gledajte da se i dalje pridržavate puta kojim ste krenuli. Potrebno vam je više žitarica i biljnih vlakana, zelenog povrća.

Ljubav

Sa partnerove strane stiže simbolika Jupitera i Venere – emocija, bliskost, uživanje. No, isto tako sa partnerove strane stiže i Marsova simbolika – to da vas drago biće iritira svojim činjenjima ili nečinjenima, svojim postupcima ili svojim povlačenjima. Sa druge strane – vi ste previše okupirani poslom i obavezama – ono lepo što od voljene osobe dolazi biste prihvatili vrlo lako, ali onaj iritirajući deo vas odbija i čini da se sklanjate. Realno gledano, to je ljubav – kad se u isto vreme volite i svađate. Slobodne Device – neko vam nudi da vam skine zvezde s neba, a vama je nos zabijen u posao.

Posao

U poslu ćete se snalaziti bolje nego na emotivnom terenu. Jeste da će vam i ova nedelja proteći u ozbiljnim obavezama i u tome da najveći deo energije ulažete u rešavanja, razrešavanja, dogovore, sastančenja, planove, bavljenje klijentima i papirima – ali odmah ćete videti rezultate, i to vrlo konkretne – najpre kroz finansije. Živce će vam povremeno trenirati to što će se ili sve dešavati suviše brzo sa snalaženjem u hodu, ili pak previše sporo i uz ponavljanja.

Zdravlje

Problemi sa grlom i disajnim putevima. Stariji – koštano zglobni sistem.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>