Style

Ljubav

Horoskop za maj prognozira da će se novac lepiti za njih!

Horoskop za maj 2022. godine prognozira da će se novac lepiti za njih! Ukoliko ste rođeni u nekom od ova 2 znaka, očekuje vas obilje u narednom mesecu.

Horoskop za maj prognozira da će se novac lepiti za njih! Svet Plus


Venera će na početku maja biti u znaku Ribe, a s obzirom da je ona planeta obilja, to će se lepo odraziti na finansijsko stanje ovih znakova. Evo ko će imati najviše sreće u maju, bar kada je novac u pitanju:BIK

Ovo je mesec kada je konačno počeo vaš trud da se isplaćuje. Godinama ste radili, sada je vreme da plodove uberete. Takođe, imaćete sreće i u igrama na sreću.

Finansijsku dobit ćete ostvariti i kroz rad sa prijateljima, pa nemojte bežati ni od te opcije. Ovog meseca će vam se otvrati neke neočekivane mogućnosti, ali dobro razmilite pre nego što donesete ispravnu odluku. 


Novca će biti, ali je važno da dobro razmislite.LAV

Finansijska podrška može doći od starijih rođaka ili to mogu biti neke zaostale isplate osiguranja, vredni pokloni, pa čak i nasledstvo.

Slušajte svoju intuiciju i vodite se njome pri donošenju odluka kada je novac u pitanju. Igrajte na sigurno i ne upuštajte se u finansijske avanture. 


Ukoliko pametno povlačite poslove poteze, zvezde će vas nagraditi velikom količinom novca.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>