Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 18. aprila do 24. aprila 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U ovoj biste nedelji trebali da izbegavate teške i premasne obroke, sa puno mesa – jer će vas oni činiti tromim i umornim. Potrebno vam je više tečnosti, ali i obroci zasnovani najviše na povrću – naročito će vam odgovarati tikvice, kupus, šargarepa, blitva i zelje.

Ljubav

Energija koja je trenutno prisutna oko vašeg odnosa potpuno vam je čudna, neuhvatljiva i ni partner ni vi se ne snalazite najbolje u njoj. Imate momente povezanosti, pa momente obostranih sumnji, pa momente kada se oboje povlačite u sebe i zatvarate u tišinu. Može da se dogodi da ste oboje okupirani nedoumicama, brigama koje ne moraju da se automatski vezuju za vašu relaciju, već za druge – najpre poslovne i porodične teme. Slobodne Vage – zaneti se možete u trenutku, emocije i strast vas mogu povući očas posla i lako im se možete prepustiti. Da li to vodi bilo gde – iskreno, ja nisam sigurna.

Posao

A u poslovnom segmentu – spektakl. Gro vaše energije sada ide upravo na ovu stranu, ovde je najviše dešavanja, ovde se najviše trošite. Nije problem u tome da li ćete završiti sve, jer hoćete. Nije problem ni po pitanju finansija – zaradićete prilično solidno. Problem je samo u tome što ćete davati sebe do maksimuma, a obaveze neće prestajati. Završite jednu, doći će nove tri. Bukvalno ćete sebe ubaciti „u mašinu“ i nećete stati. S jedne strane, ovo jeste pozitivno. S druge – iscediće vam svu energiju.

Zdravlje

Starije Vage – problemi sa hormonima, venama i pritiskom. Mlađi – dobro ste.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Promenljiva raspoloženja, pa promenljiva i ishrana u ovoj sedmici. Vrlo često će se dogoditi da vam vreme proleti, pa da se i ne setite da jedete. A dešavaće se i situacije da se « setite » na svakih pola sata i da preterate. Osećanja će vam ljuljati stabilnost i po ovom pitanju.

Ljubav

Raskrsnica između odgovornosti koja donosi teškoće, probleme, suvoparnost – i emocija koje bujaju, zbunjuju vas snagom – postojaće kod vas. Neki će sa partnerom imati i jedno i drugo – dane hladnoće koje smenjuju dani dubine. Drugi će od teskobnog odnosa sa zvaničnim partnerom bežati u tajne relacije ili pak maštanje i snove. Treći će se preispitivati – ostati i boriti se ili otići i zakoračiti u nepoznato. Kompleksan je period za vama, još kompleksniji ispred vas. Slobodne Škorpije – osećanja će i u narednom periodu biti ustalasana kod vas. Da li može ljubav? Može. No, pored svih predivnih aspekata koji trenutno deluju na vaše polje ljubavi, postoji i delovanje Saturna. Ako on „pusti“ ljubav da se desi, desiće se. Ukoliko ne pusti – sve će ostati samo na nivou sanjanja, maštanja, nadanja.

Posao

Ni u poslu nema lakoće i opuštencije. No, ipak će jednim delom (koliko god taj deo bio mali) vaše funkcionisanje u narednom periodu biti mirnije. Možda zato što imate dobre ideje koje možete realizovati odmah, možda zato što ćete napraviti neke fine dogovore i pokrenuti priče koje su vam važne a možda i zato što će finansijski segment (i pored troškova) biti jači. Ovo je period vaše kreativnosti i sposobnosti da uz malo truda ostvarite puno rezultata.

Zdravlje

Starije Škorpije mogu imati probleme sa venama i krvnim pritiskom.

 

STRELAC

Hrana

Preispitujete svoje životne navike i sklonosti kada je ishrana u pitanju. Ova sedmica je odlična da prvo odlučite o tome, a onda i da pokrenete velike promene. Nema brzog I jednostavnog puta, ali vreme je da uradite nešto za sebe.

Ljubav

Pripadnici ovog znaka su sve bliže značajnim promenama. No, nisu promene iste za sve ali suština jeste – sama osnovna priroda vaše emotivne relacije se menja – kod nekih naravno na bolje, kod drugih baš i ne. Polje intime, stabilnosti, početka i kraja je prenaglašeno – pa će neki parovi u ovom periodu krenuti u ozbiljne pripreme za zajednički život i ulazak u brak, drugi u sređivanje porodičnog segmenta ili stambenog prostora a treći….a treći će otaljavati odnos i svakim danom biti sve bliže kraju. Slobodni – osećanja su vam čudna, promenljiva, ustalasana. Neko vas jako privlači i intrigira.

Posao

Približilo se vreme i za promene i odluke vezane za poslovni segment. Dešavanja će krenuti kroz informacije, kroz dogovore koje u ovom periodu sklapate, kroz predloge i savete koje budete dobijali. Zbog Saturna koji se nalazi u vašem polju kontakata, dogovora, akcije – verovatno imate utisak da se sve odvija suviše polako i nikako da stignete do svojih ciljeva – ali sada jeste momenat da neki od njih zažive. Kada su finansije u pitanju – pa, zadovoljni ste mada očekujete da se ovo uskoro promeni na bolje.

Zdravlje

Uglavnom prolazna zdravstvena problematika.

 

JARAC

Hrana

Teško vam je da u ovoj nedelji održite svoju dnevnu rutinu po pitanju ishrane. Postojaće oscilacije zbog velikog broja obaveza i manjka vremena. Trudite se da makar doručak ne preskačete i da glad ne utoljavate brzom hranom, grickalicama i slatkišima.

Ljubav

Dublje i izraženije promene u emotivnim relacijama, ali i u ponašanju partnera i vas – krenuće od ovog perioda. Možete početi da razgovarate i otvarate se po onim pitanjima i stavkama koja su do sada stajala kao barijera, naizrečena između vas dvoje. E sad – naravno da će to u mnogim odnosima popraviti situaciju, dovesti do značajnijeg pokretanja zajedničkih planova.No, ima i onih relacija kod kojih će to „otvaranje“ u suštini pokrenuti početak kraja. Slobodni Jarčevi – možete se odlučiti da se vidite sa nekim koga relativno skoro znate ili sa kim ste započeli komunikaciju preko društvenih mreža.

Posao

Poslovne teme, pitanja i dogovori koji imaju utemeljenje u realnosti, koji su praktični i primenjivi i koji su dobar potez za vas – od ove će nedelje krenuti intenzivno i brzo ka realizaciji. Sve ono što su bile prazne priče, neutemeljena obećanja i prenaduvane nade – isto tako brzo će krenuti da se raspršuje i nestaje. U jednom ste vrlo intenzivnom i za vas važnom periodu i zaista je potrebno da budete maksimalno aktivni i spremni za „dejstvo“. Očekuje vas poboljšanje finansijskog segmenta u ovoj nedelji.

Zdravlje

Alergije, prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su ušle u novu životnu fazu kada je ishrana u pitanju. Izašli ste iz perioda potpunog lutanja i sada ćete lakše kontrolisati svoje apetite, ali i voditi računa da se hranite što zdravije možetete. Samo će slatkiši i glad u noćnim satima ostati vaše slabe tačke.

Ljubav

Nema tu nekih spektakularnih promena kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Oni odnosi koji su dobri i stabilni biće takvi i na dalje, osim što ćete morati više da budete posvećeni obavezama prema partneru ali i prema članovima porodice. Oni odnosi koji i nisu solidni i u kojima ima teškoća ili razmirica – otaljavaće svakodnevicu sa promenljivim uspehom. Nema naznaka prekida i odvajanja, samo zatišja i emotivne udaljenosti. Slobodne Vodolije – neka sitna komunikacija ili kontakti preko društvenih mreža. No,sve je ovo slabo ili pak previše sporo i pitanje je da li se uopšte može pretvoriti u iole nešto trajnije.

Posao

Možda u emotivnom segmentu trenutno baš i niste maher, ali zato poslovni deo a pogotovo finansijski – donosi itekako solidne rezultate. Čini mi se da ste vi najveći deo svojih snaga usmerili baš na ovu stranu – maksimalno ste odgovorni kada je posao u pitanju pa nije ni čudo što se obim istog stalno širi. I na dalje imate  više nego dobre predispozicije i za dogovore, sastanke, poslovne projekte – bilo da je u pitanju privatni sektor ili rad za drugog. Iskustvo i mudrost koju ste stekli vas vode pravim putem.

Zdravlje

Prilično dobra zdravstvena situacija. Možda manji problemi sa sinusima.

 

RIBE

Hrana

Bilo bi dobro ukoliko biste uspeli da ograničite konzumiranje slatkiša, grickalica i da ne jedete u večernjim satima. Potrebno vam je povrće, voće, riba, više tečnosti – i zarad održavanja telesne težine, ali i da biste izbegli probleme sa varenjem ili lošijim kvalitetom kože.

Ljubav

Izuzetno povoljan period kada su u pitanju bitne odluke vezane za partnerski odnos u kojem ste. Zajednički planovi se kreću ka realizaciji a neki parovi su sve bliže odluci o započinjanju zajedničkog života, ulasku u brak, veridbi ili pak nekoj drugoj velikoj promeni koja će uticati povoljno na odnos sa voljenom osobom.  Ok, postoji i dalje kod nekih od vas nesigurnost ili strah od budućnosti – ali to je prilikom velikih promena potpuno normalno. Slobodne Ribe – nova poznanstva dolaze iznenada, moguće i preko društvenih mreža, bude vam zainteresovanost i pokreću vašu emotivnu prirodu.

Posao

Svi potezi koje ste povukli u prethodnom periodu ukoliko su bili iole realni, praktični i utemeljeni – sada će dati rezultat. Situacije koje su vam od važnosti sada mogu biti pokrenute u pravcu kojem ste se nadali. Pojedinim Ribama sada mogu doći i neočekivane poslovne ponude i prilike o kojima bi svakako trebalo razmisliti. Obaveze na dnevnoj bazi će i dalje biti velike a očekuje vas i pregršt dogovora, sastanaka i komunikacije sa saradnicima. I pored troškova koji su dosta izraženi, finansijski ste stabilniji.

Zdravlje

Prijaće vam fizička aktivnost i da budete u pokretu. Manje alergije.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>