Zadruga

Parovi

Bivši makro Mihailo Maksimović šokirao je sve! Ko su učesnice rijalitija Zadruga?!

Ko su učesnice rijalitija Zadruga?! Bivši makro Mihailo Maksimović šokirao je sve kada je u svojoj Fejsbuk grupi izneo detalje o rijaliti učesnicama koje svi znamo, a koje su se nalazile u njegovom katalogu.

Bivši makro Mihailo Maksimović šokirao je sve! Ko su učesnice rijalitija Zadruga?! Screenshoot/Youtube
Maksimović često bez dlake na jeziku govori o svojim radnicama i svom nekadašnjem poslu u privatnoj Fejsbuk grupi pod imenom "Javna tajna by Mihailo Maksimović" u kojoj su samo odabrani članovi, ne koristeći njihova imena, već imena koja im je on dao u svojoj knjizi.

Ovog puta on je opisivao svoje radnice koje su ulazile u rijaliti programe na osnovu karaktera i fizičkog izgleda, a mnogi poznavaoci ovih formata mogli su da pretpostave o kome je reč.

- Jednu učesnicu znate, ona je ulazila navodno kao gost, mislim da će vam biti očigledno ko je ova osoba, ja sam joj dao ime Darija, ona je najviše prozivala ostale devojke, vrlo glasno, da se bave najstarijim zanatom, svađala se sa devojkama, popularna je, starleta je i ima veze sa Amerikom - rekao je Mihailo, pa opisao sledeću:

- Ljudi stalno nagađaju ko je "Divna" iz knjige, a evo rećiću vam, ja sam u knjizi rekao da je ona iz Vojvodine, a evo sad ću reći i iz kog grada, ona je iz Novog Sada. - rekao je on, a onda otkrio nešto više o maloletnoj devojci koja je kako on kaže ušla u rijaliti.

- Malu "Janu" nisam hteo da primim da radi, jer je u tom momentu bila maloletna, ali kasnije kada je ona ušla u Zadrugu, sam video da je ta devojka po temperamentu ni kasnije nije mogla da sarađuje sa mnom. Ta devojka je inače, vitka, bila je jako mlada kada je ušla u Zadrugu, inače plava je i imala je jako jako burne svađe sa svima i sa svojim partnerima tamo. Bila je dosta u žiži javnosti zbog tog svog ponašanja - rekao je Maksimović.

- "Anja i Sara" su takođe bile u "Velikoj kući"-Zadruzi. Otkriću vam da u imenima 'Anja' i 'Sara' postoji simbolika. Što se tiče Anje, ona je imala obline, prirodne obline, ona nije bila svadljiva, ima dvadeset i par godina. Vrlo je mala razlika između njenog pravog imena i ovog koje je stavljeno. Isto važi i za Saru. Sara je jako vitka devojka, jako mlada devojka, temperamentna i pravila je ekscese i vrlo, vrlo burne svađe je imala u Beloj kući, za razliku od Anje koja je temperamentom mnogo mirnija. Sara je bila crnka. - šokirao je Mihailo opisivanjem zadrugarki.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas/Kurir


>